Hlasim se z Danska:-)

20.03.2008

Dobre ranko vsem,tak jsem vcera doletela v poradku.Manzilek na me cekal cely stastny.Ale let me desne unavil.Vsechno me bolelo.....dneska uz je to lepsi.Venku to vypada nadejne a nejlepsi je,ze manzilek nikam nejde a budeme cely den spolu.....teda on bude dlouho spinkat.A co Vy?

Tak to je dobře, že si v pořádku doletěla, zrovna včera odpol. jsem si na tebe vzpoměla, že v takovém počasí to musí být nepříjemné letět, no ale si u manžílka a v pořádku tak to je dobře.... :) Já jsem tu jen na minutku, čekám každou chvilku rodiče a jedu s nima do Průhonic. Polsko se nekoná, jelikož je špatné počasí... :r: Tak snad se tam ještě vydám, než porodim... :s: Měj se a třeba se tu ještě dneska uvidíme, zatím páček... :a: :a: :a:

Ahojky Teri tak aspon ze u tebe je lepsi pocasi nez tady u nas v CR :-D no tak to jsi rada ze budete dneska polu vid?A jak se mu libily fotecky vasi prdelky?

Ahoj Terezko, tak tě vítám :a: , u nás je děsně moc sněhu, úplně všude bílo a pořád chumelí, Já se z toho asi picnu.

In reply to by terinka

Dnes už to je lepší, spala jsem od 23:00 do 07:00 tak jsem dohnala alespoň něco, bříško už mě taky nebolí, ale jsem děsně naštvaná na naše, kvůli té postýlce.Nechápu,proč jí nemůžou koupit se mnou, jenom s tím dělají problémy a nakonec vyberou takovou, která se mi vůbec nebude hodit k nábytku do pokojíčku.Fakt mě včera mamina zase vytočila a to mi asi taky nepřidalo :?

In reply to by Nik.

Ale to museji prece pochopit,ze si postylku chces vybrat sama ne?Proste jim to rekni a at to udelaji jak chces ty.Ty si ji vyberes a oni zaplati......to by me taky nastvalo,ale musis rict jak to chces ty.

In reply to by terinka

Však jsem jim to už říkala a máma dokonce přijela a vše jsem jí ukázala, vysvětlila-co chci a co ne a poslala jsem jim fotku toho nábytku, ale přijde mi, že jsou jak natvr... . Včera mi napsala, že tu barvu u nich nemají, ale že se ještě podívá a jesli chci k té postýlce kolečka apd. Já to nechápu, vždyť jsem jí to vše říkala tolikrát. Napsala jsem jí, že si jí koupím sama, tak ať mi přidají na kočárek, to by bylo lepší, ale to NE!!! To chtějí koupit i matraci a to také nevím jakou, vůbec je nechápu a děsně mě štvou.Tak ať nekupují nic, nenabízejí se a já si to zařídím sama a budeme s Luboškem spokojeni. To jim prostě řeknu co a jak a oni si to udělají stejně podle svého!!!

In reply to by Nik.

Tak ja jim teda vubec nerozumim.....to museji prece pochopit,ze ty si chces vybrat sama.Je to uplne jednoduchy,tak snad to pochopi a udelaji to tak jak chcete vy a ne oni.....ty jo stejne je to desny vid...takhle se dahadovat s rodinou o takove jasne veci.

In reply to by terinka

Přesně tak, já už tam ani nechci jezdit, nechci jim volat, táta stejně nezavolá sám od sebe tak je to jedno.Představ si, že byly u nás v CL a ani mi nezavolaly,že tady jsou u bráchy, prostě nic.Pak si tady vesele nakoupili a jeli domu po 4 hodinách.To jsem jim rovnou mohla ukázat oboum tu postýlku. Já jsem fakt tak naštvaná, že si ji stejně koupím sama a jen jim to oznámím, už mě to neba.

In reply to by terinka

Až se sejdeme na ICq tak Ti napíšu co začínám cítit a není mi z toho vůbec veselo, ale už to nejde dál. Začátkem dubna nám má přijít ten dětský pokojíček a pak letíme do té Paříže tak až se vrátíme tak si ji zajedu koupit a jim to jen napíšu. Už to s nima rozebírat nebudu, rozhodla jsem se, že tam do porodu a pak po porodu nepojedu.Táta je stejně pořád v práci a neozve se celý rok a máma? To mě mrzí nejvíc, ale ani ta to nechce změnit tak ať si žijí svůj život. :(

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Johanko dekuju........no jo bala jsem se,ale bylo to v pohode.No tady skoro nikdy nesnezi,ale je desna zima...asi budu zalezla doma.A co mala vcera jsem cetla,ze je asi nemocna?

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ja budu rodit v Praze....letam tam na prohlidky a i tam budu rodit...uz tam budu asi od kvetna.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Manzel ma cely cerven dovolenou,takze budeme spolu a bude i porodu....on je tak nateseny na malou....az si rikam,ze je to neskutecny...proste jsem moc stastna.Je zlaticko.

Ahoooj Terinko.Tak jste to hl.zvlídly to je fajn.Já jsem vyskočila s postýlky když jsem četla,že Verunka 111 už se nám chystá rodit tak jsem hnedka zapla pc a těhulky.Jinak já jsem stále 2v1v tak doufám že 25.3. jdu na poradnu že taky mimi vyleze na termínek 26.3. :s: :s: :s: To by se mi líbilo.Jinak venku je snižek a kosa takže tady se mit o počasí ale vůbec nelíbi.A co mimísek v pohodě?

In reply to by miky

Miky ja ted Verce psala....moc na ni myslim.Mimisek v pohode.....celou dobu spinkala jen chvili jsem ji citila kopat.No jo ty se mas uz taky budes mit u sebe mimiska......ja uz chci taky.Asi tady budu s Vama skoro den....budeme uklizet a nic se mi nechce.Tady uz je vsude zavreno kvuli Velikonocum...

In reply to by terinka

Jojo to jí určo potěšilo sms od vás teda jestli už nerodí:-)))No já tady nebudud a to mě obzvlášte dneska s...,ale co nadělám juknu večer když tak hl.at to má Verunka bez komplikací.Tak to je fajn,že mimisek tě šetřil.No já snad ppříští týden chi.

terri pěkně tě tu vítám jsem ráda že jsi dorazila bez úhony :one: no mi děti mají prázdniny takže práce dvakrát tolik. jinak Veerča111 už rodí :||): :e):

Ahojky, tak ses konečně dočkala viď?? Hned ti musí být líp :-) My jsme včera vymalovali pokojíček a chtěla jsem začít dělat toho krtka, ale přítel nechce, že by to pak bylo náročný dostat dolů, takže nakonec koupíme ty samolepící tapety...
Na 4D ti potvrdili holčičku?? Ukazovala si video??

In reply to by terinka

Bylo nádherný...hlavně pan dotor byl ochotný a nechal nás tam dlouho a nejdojemnější byl záznam srdíčka, mám to taky na DVD i se zvukem...to si furt pouštím dokola :-) Pohlaví jsme si nenechali říct, ač by to asi bylo vidět.
Co plánujete na dnešek, po takový dlouhý odmlce??

In reply to by zizalka19

no ja tam byla taky asi 45min,ale mala se sekla a nic.....ale pry to delaji,ze to citi.Mrsky,ale i tak jsem stastna.Takze vy hste to vydrzeli a nenechali si to rict jo???Teda to Vas obdivuju.Ja nevim co budeme delat.Milacek bude dlouho spinkat a asi budeme doma...

In reply to by terinka

my byli hodinu a půl, byli jsme poslední, tak to pan doktor trochu protáhl...tam přesně bylo vidět, že když trochu zatlačil, tak se prďola pootočil...byl nádherný vidět, že kope a zároveň ho cítit :-) To můj miláček je v práci, takže tady budu až do odpoledne :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka