Já jsem tak líná :-)

05.12.2010

Holky, sorry, ale já jsem vážně líná. Když nakouknu, proběhnu klubík, ale já jsem tak šíííííleně líná reagovat :s: nevím, co to se mnou je :s: Takže hromadně chválím všechny únorčátka, ale přeci jen něco vypíchnu :s:

Máme tu nejúžasnější nevěstinku! Esterka je podle mě to nejšikovnější únorčátko, vybrali jsme Pepánkovi bájo nevěstinku :s: Baru, je úžasná, jak skvěle mluví a jak krásně všechno pozná! Pepánek na ní mohl tuhle oči nechat, kdyžjsme na ty videa koukali a i Lucíkovi se moc líbila.

Maruško! Páni, to už je bříšenko!!!! Když jsi tu dávala fotečku, že je tohle náš nový kamarád!A Maximek je báje veliký bráška!!! Tak ať jde vše jak má!!!!

Olinko, ty jsi taková šikulka! To cukrovíčko máš krásný, mohla bys donést na tu naši besídku, jestli se dáme zdravotně všici do kupy. Jinak, Lucik už je ve školce zase v pohodě, tak ám radost!

Jaká líná??? Vždyť ty určitě doma pořád něco tvoříš, ne????

A je fajn, že je Lucík už ve školce spokojená :a:

In reply to by Barče

Baru, poslední dobou si připadám, že není doma nic hotovýho. Pořád jen uklízím a stejně to není vidět :00: sem tam tvoříme, ale nějak to stagnuje, i háčkováním :00: jsem na odstřel :s:

:+^*: :+^*: :+^*: :+^*: ty jo tolik chváli Raduš moc děkuji.Dyt my máme taky super ženicha :///: ale ještě jsem neviděla žádné video.Tytyty

In reply to by Barula

Baru, myslím, že je chvála na místě. Tohle není úplně běžný :h: a jinak s tím videem. Jednak zase až tak moc nenatáčím (ostuda), jednak bych to ani na net neuměla dát :00: :///: a jednak jsem si řekla, že u prcky na net dávat nebudu. Takže Ti max můžu poslat na mailíka fotečky. PS: s těma to už bude poslední dobou taky horší, rozbil se nám foťák a nevím, jestli Ježíšek nějaký donese :(

ahoooooj, teda ty jsi taková lemřička jo :s:
no namnožilo se toho tu poslední dobou hafo :-)
v pátek jdem na kontrolu, tak jsem zvědavá, ale doufám že už budem ok... už tak budu mít co dělat s nima týden doma, manža prej že Domkovi už začíná hrabat a že do týdne mu hrábne totálně a já že je na omylu, že hrábne mě z nich! :s:
a nepřeháněj s tou šikovností :-) ale jinak díky

In reply to by Donik

Oli, je mi úplně jasný, že ti hrabe :s: Vím, o čem mluvíš :s: Jen ať si holky ještě šetří nervičky s jedním prckem, pak uvidí, zač je toho loket :s: Včera mě nějak uondali, že jsem je šla uspat a vytuhla jsem s nima a ani jsem nevečeřela :00: :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka