Psi a Markétka

19.03.2008

Ahoj, pro ty kteří chtělí vědět ja to zvládáme doma s pejsky. Původne jsem o tom nechtěla psát, hodně lidí si myslí že nejsem normální když mám doma 2 telata a krásné kotce na zahradě. Některé maminy by asi klepla pepka, chlupy jsou bohužel všude i když denně vysávám a i 2x vytírám.
Seznámení: Chudáčci psi byli 6 dní sami s mojím ale zvládli to, nosil jim plenky a moje oblečení a ručníky takže věděli že žiju. Když jsem přijela domů můj šel s malou dovnitř a já pustila psy s kotce( bývají snama doma a v kotci jen když jedem pryč) přivítali jsme se, teda Arisek - mladší mě vítal nadšeně a normálně ale starší Baji měl jakoby strach, bylo vidět že má radost ale byl opatrný nevěděl co si ke mě dovolit. Pak jsem si je šla okoupat a pustila je k malé.....zrovna jsme museli přebalit...byli napjatí chtěli oňufávat to jsem jim dovolila ale nastala změna Arisek je na malou strašně jemný ale Baji byl takový jako by v nose něměl cit, ne zlý ale neopatrný. Ale už je to Ok. Prvních pár hodin je zajímalo vše, teď už je to úplně normální stav. Na pláč malé nereagují pokud jsme sní, jen když už je to dlouho chodí kontrolovat co se děje jestli jí neubližujeme, stejně kontrolovali i mamku, jako by malé měla ubližovat, když brečí dlouho odejdou většinou pryč.
V posteli už nás spává 5! Kojím nejraděj v leže na posteli a to už oba psi ví a jdou semnou, Aris si lehne k hlavě (někdy si lehnu na něj) a Baji k mým zádům takže se o něj opřu a zahřívá mě. Když je malá v postýlce psi leží většinou u ní, když se probouzí mají nosy vrazené ve šprušlích. Mám je místo chůvičky - malá začala brečet oni vstanou a jdouk ní, pak běhají sem tam k nám a k malé a piští že se něco děje a že pláče jako by my jsme to neslyšeli.....Takže pejsci super, asistují při přebalování a hlavně kojení je obřad u kterého nesmí chybět, přiznám už i prso mě oblízali.....Bez dozoru je nenechávám, na posteli mám strach aby Markétku nepřilehli, hlavně Baji nebo nepřišlápl, ale lepší se to když spinká si jí ani nevšímají. Takže tak my to zvládáme. Koupání psů psů taky zvládám, buď malá spí a nebi je na pračce v autosedačce a sleduje.
Paní doktorka na psy neříkala nic jen se zděsila hada.
Chození u kočárku si užívají, napřed jsme chodili jen na pole kde běhali ale teď už chodím do centra dědiny mojemu naproti na autobus když jede z práce, to jdou krásně vedle kočárku a úplně se naparují. Když je vedu sama zkouší tahat a chtěli by očuchávat to s kočárem nedělají ví že je tam malá a je třeba být opatrný.
To by bylo o našem soužití asi vše.... :a:

In reply to by aga-aga

hledala jsem ve zvířátkách našla jsem ale jela jsem hold stránku po stránce
jsou nádherný, mi tedy děti by taky chtěli pejska ale mysleli jsme že bernského salašnického a teď taťka váhá ještě u retrívra tak uvidíme

In reply to by aga-aga

no mi máme do léta ještě čas na rozmyšlenou nejdříve chceme upravit terén kolem baráku a postevit výběh a boudu a pak bude asi na dětech co si vyberou. oba dva znají retrívra má Vilém mají arnošta a bernského má jaruška ta má Maxe toho si chodíme půjčovat a venčit je moc hodný tak uvidíme pro co se děti rozhodnou

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky