je to rýma?

03.12.2010

Holky malá když spinká, tak chroptí přes nos, jako by ho měla plný, ale přitom nemá..Od narození jí ale špilkou do uší vytahuju suché snoplíky, má 5 měs. je to normální, nebo jí mám nějak pomoct..nebudí se, ale příjde mi, že se jí musí špatně dýchat..díky za rady :)

Kliknutím vložíte smajlíky:

Tak holky díky všem, ručníky na topení dávám, okno je na mikro ale fakt netuším, jak jí mám zkusit odsát ty hleny až ze zady z nosu..budu potřebovat alespoň dva lidi, zkoušela jsem to, ale asi bych jí dřív ublížila, než něco od tamtud dostala..ale fakt envím, jeslti tam vůbec něco má, přes den je úplně v pořádku, nechroptí, jen když spinká... zkusíme tu vincentku v pondělí, ještě jednou díky :)

In reply to by nikolap

ještě mě napadá - máš vyvýšenou postýlku? já jsem to vždycky takhle dětem dělala, když měly rýmu nebo nějak byly zahleněný....ony ty hleny potom líp stýkají dolů. nemusíš jí vyvyšovat o moc (máme na postýlce kolečka, tak jsem je na jedný straně dala dolu a bohatě to stačilo. je zbytečný odsávat, pokud jí ty hleny nedělají problémy (zbytečně se tím vysušuje sliznice)

Nemáte doma suchý vzduch?? Malej mi to dělal,když byl v místnosti moc suchý vzduch a rýma to nebyla. Dala jsem zvlhčovač,nádobu s vodou na topení a občas dám mokrej ručník a je to dobrý. :a:

vypadá to na zadní rýmu, zkusila bych to při čištěně vystříkat vincentkou nebo tou mořskou vodou pro kojence.....

to je otázka, tohle má moje dcera od narození prakticky pořád. po porodu jsem to brala jako fakt, že má v sobě ještě zbytky vody, dr. nic neříkali (u synka mi doporučovali šplýchat do nosu vincentku a to jsem měla pocit, že to měl lepší než dcerka) a manžel se v noci děsil, že se nám malá dusí, protože to chroptění bylo neskutečný (naštěstí máme monitor, tak jsem byla v klidu) no a prakticky se jí to ve vlnách vrací pořád. poslední dny byla myslím trochu nachlazená a suchý soplíky měla v nosíku taky. no a často se mi zakucká vlastníma buď slinama nebo hleníkama...to netuším. ale dýchá dobře, u dr. na poslechu není nic slyšet, suchý vzduch doma taky nemáme, tak to nějak neřeším.
ale jestli se malý blbě dýchá nebo se jí blbě baští, tak bych zkusila odsát - uvidíš, jestli nemá něco vzadu (právě synka jsem musela hodně odsávat už někdy v šestinedělí, protože i když na první pohled byl v pohodě, tak nemohl dýchat). no a možná bych zkusila ještě zvlhčit sliznici buď tou vincentkou (prodávají ve speji) nebo libenarem

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky