Bolesti kolenou v těhotenství

04.12.2010

Ahoj holky, uz tak 3 tydny me nesnesitelne boli kolena. Neboli snad jen v noci. Fastum gel si radeji nemazu, nedoporucuje se v tehu. Mela jste to nektera z vas taky? Pomuze mi neco? :help:

Kliknutím vložíte smajlíky:

No jéje, co já se s jedním teď natrápila! Ale mně začlo bolet už před těhu a pak se to akorát příšerně zhoršilo. Nesměla jsem na to nic...fastum gel vůbec, voltaren mi s přivřenýma očima gyndařka dovolila na tři dny jednou denně. Nepomohlo to. Pak jsem si dávala ledový prisnitz zábaly, pak jsem nedělala nic a byla s kolenem jak stařena, pak jsem si jednou udělala zábal z tvarohu a od té doby to nějak samo začlo povolovat a je to o moc lepší. Já nevím co to je a bylo...mysleli jsme, že mám v koleně zánět, ale krevní testy ukázaly zánětlivý hodnoty dobrý. Každopádně jsem to hodně řešila na gyndě a paní doktorka pátrala! A jsme domluvený, že kdyby se to zase zhoršilo, tak mi napíše žádanku i na ortopedii, protože jsem kolikrát nemohla ani chodit. Třeba zvednout se ze dřepu jsem nedokázala :n:

madla:ahoj mě u malé v těhu šíleně bolely kyčle,dr.mi poradila tu konskou mast(ted na ní má reklamu bohdalka-není z koně neboj :s: )je z mnoha bylinek, mě zas bolely klouby nejvíc v noci,namazala sem a dalo se to,pa :one:

to jsi teprve ve 14. týdnu? A máš dostatečný příjem vitamínů / minerálů / stopových prvků? s.

In reply to by sol

jj, teprve ve 14. tydnu. Vseho mam snad dost, snazim se jist zdrave a jim ty vitaminy Calibrum pro tehotne. Nevim co by to mohlo byt, pripadam si jak stara babka :€\€:

In reply to by LucikS

mě teda bolely taky strašně, ale až o dost později, ale myslím, že je to i tak výživou, pač jsem za těhotenství přibrala asi 7 kg, což není tak moc. Pak mě to ale samo přešlo. Ale pokud Ti to dělá už takhle brzy, možná je to prostě tím, že se teď plod nejvíc vyvíjí a bere Ti nejvíc živin, pak už jen roste, no, nešlo by třeba jen zatelefonovat své lékařce (obvodní nebo gyne, to je jedno), aby Ti poradila nějaký doplněk? Určitě to tak nenechávej, ať se Ti neudělají na chrupavkách nějaký nevratný změny. ;) s.

In reply to by sol

Já jsem užívala přírodní doplněk COLAVITAL. Mohu i těhotné a kojící a je i proti zánětlivý díky růži šípkové. Mě teda pomohl hodně.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka