dosti intimní dotázek...jak zvýšit chuť na sex?

02.12.2010

Ahojky, chceme s manželem mimi, už máme skoro 2letýho Kubíka,ale já od porodu nemám vůbec chuť na sex, někdy mi je to i odporné...je jasné že bez toho to nejde :00: ,ale co s tím? Když vemu jak jsme se snažili na Kubíka, tak teď se to prostě nemůže povíst :€{€: Máte někdo tip jak zvýšit chuť na sex?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky. Tak to se mi ulevilo, ze to neni jen muj problem.. Antik. jsem vysadila uz cca pred 3 mesici a porad chut na sex zadna..Ale o mimi se nesnazime. Akorat me stve,ze uz se kvuli sexu zaciname hadat s pritele,jelikos on chce a ja vubec ne.. Tak taky nevim cim bych podporila chut na sexik...??

holky, díky za komentáře, anti neberu už několik let, prostě od porodu nic, nepotřebovala bych to a někdy je mi to i odporné, ale bez toho mimi mít nebudu, tak to musím vydržet. Manžela miluju a i se snaží, ale mám to v hlavě. :? Zkusím tu Macu, jak psali holky, tak hlavně aby bylo mimi co nejdřív...

ahojky já ohledně té antikoncepce, brala sem ji před prvním dítětem a byla jsem nymfomanka i celé těhu, po porodu jsme začla brát tu stejnou antinu a chut je fuč a to má malý 2 roky, ted už ji neberu 2.měsíce a pořád nic .-(( takže ted jak chceme další dítě tak jsem si na neru nechala vypočíst ovulaci podle data poslední ms a vím že ted jak jsme měsíc u našich tak ty 3 dny co se vracím za chlapem mám ovulaci tak se holt budu muset přemoct :-( holt bez toho mimi nejde

já teda problem neměla ani jsem si nepřipouštěla ,že by nějaký měl být.prostě jsem měla před těhu sex ráda.tak jsem se snažila po porodu upně stejně.taky se člověk tak trochu bojí o ztrátu partnera ,co si budeme povídat chlap to potřebuje častěji.asi by Vám s tím měl trošku pomoci partner.a opravdu by mohlo pomoci dát dětičky pohlídat a udělat si chvilku pro sebe.jinak pomoci sexuloga.

vřele doporučuji Macu. Je na podporu těhotenství a zároveň zvyšuje chuť na sex. Nevím, jestli mě žene touha po miminku nebo Maca, ale mohla bych každý den... :) a to se o předchozích měsících říct nedá :) držím palce :one:

Luci,tak to je slozite,kdyz si predstavim ze bychom se ted meli snazit o treti ditko,tak mi jde husina po tele,jsem na tom uplne stejne,vubec nemam naladu ani chut,nevim esi je to tou antikoncepcni injekci nebo lekama ale je to tak.par rad pro nas,jedine si koupit neco co zvysi chut a naladu,nejaka afrodiziaka a nebo se spolecne koukat na pecko,haha,nic jineho mne nenapada :s: :s: :s:

tak to je tezke radit-kazdy je jiny.Zkuste treba masaz vonavym olejickem pri svickach-u nas to zabiralo.U nas je problem na druhe strane-u chlapa-ten muj je vecne unaveny,nebo ho boli hlava no porad neco.Prez den na me nesahne a vecer se vymlouva na unavu,...ale kdyz potrebuje tzv."vysypat pytel"tak to muze i kdyz na vymkly kotnik.Kdyz se jedna o sex tak vzdycky rekne-zitra a tak porad dokola ale jak ma jit hrat fotbal tak to leti i kdyz ma teploty,boli ho nohy,....to me vzdycky vytaci.No a pak si samozrejme stezuje ze nemuze protoze je utahany z fotbalu.No jo no hold neni to lehke.

tak to je tezke radit-kazdy je jiny.Zkuste treba masaz vonavym olejickem pri svickach-u nas to zabiralo.U nas je problem na druhe strane-u chlapa-ten muj je vecne unaveny,nebo ho boli hlava no porad neco.Prez den na me nesahne a vecer se vymlouva na unavu,...ale kdyz potrebuje tzv."vysypat pytel"tak to muze i kdyz na vymkly kotnik.Kdyz se jedna o sex tak vzdycky rekne-zitra a tak porad dokola ale jak ma jit hrat fotbal tak to leti i kdyz ma teploty,boli ho nohy,....to me vzdycky vytaci.No a pak si samozrejme stezuje ze nemuze protoze je utahany z fotbalu.No jo no hold neni to lehke.

Lucinecku já nejsem od přírody Bůh ví jak náruživej člověk, ale už prostě s manželem za ty roky víme jak na mě. Jsem docela upnutý člověk, taková hodně zodpovědná, hodně klidná. A na nějaké rychlovky, divoké akce, sex po ránu, sex v nezvyklých situacích nejsem. Já už ale vím, že si musíme udělat pěkný večer se vším všudy. Potřebuju si s manželem sednout, hezky a v klidu pokecat o věcech, na který není v běžném shonu čas. Většinou si k tomu uděláme nějakou dobrou baštu, tak zobeme, občas pustíme i pěkný film a téměř vždycky rozděláme vínko. Dám si třeba jen jednu skleničku, ale tak krásně se v té příjemné atmosféře uvolním, že najednou zapomenu, že jsem máma (asi má nejdůležitější životní role) a najednou jsem jiná. Kolikrát po manželovi pak i sama vyjedu a on se tomu směje...že jsem jak auto, co jezdí na víno :s:. Ale ono nejde o to se opít, já se prostě potřebuju odpoutat od těch běžných starostí a jinak to neumím. A pokud nejsem těhu nebo nekojím (současný stav :€[€: ), tak nám to funguje skvěle!

In reply to by Rokl

Děkuju za tvůj příspěvek:) Jediné, po čem teď toužím je romantika, svíčky, véča (kterou někdo uvaří, ne já), nějaká atmosféra, bez malého.... Prostě relax, na celý večer vypnout (ne na hodinu, kdy je u babi). Cítit, že se manža snaží, že jsem rozmazlovaná apod. Manža se snaží, ale nějak jinak, než bych si já asi představovala :s: Už jsem mu to i říkala, ale má teď starosti s dostavbou baráčku, tak už taky asi nemá ani sílu ani náladu něco chystat:(

In reply to by Magla

No my teď shodou okolností taky dostavovali, dneska probíhá stěhování :-). A můj chlap už prostě ví, že bez toho nic nebude...respektive může být, ale jsem protivná a dávám jasně najevo, že to dělám jen kvůli němu, že o to takhle nestojím. A o tohle zase nestojí on. A já se zase naučila, že holt občas nemůžu jít spát hned jak nám vytuhne náš syn, ale že se musím chvíli překonat a jak se večer rozjede, je nám fajn oběma. Malej spinká a my se zase jednou věnujeme jeden druhýmu tak, jako když jsme spolu chodili. U nás totiž večerní hlídání poslední dobou nefunguje, takže čekat na to, až někam udám syna, tak se nedočkám.

In reply to by Rokl

Gratuluji k baráčku:) A ať se vám zdají jen krásné sny, když je to poprvé....Zrovna včera se manža ptal, co chci k Mikuláši, tak jsem si řekla o véču a romantiku, nějak mi ty časy, kdy jsme byli spolu sami chvílema chybějí. Já mám naštěstí dvě hlídací babičky, jedna tedy jen občas vozí kočárek, ale sláva sláva i za to, druhá bydlí vedle v baráku, měla tři kluky a malého bez problémů zvládne i v noci, hrozně se na to vždycky těší, všechno chystá:)
No jsem fakt ráda, že to má někdo stejně jak já, člověku se tím trochu uleví:)

In reply to by Magla

;-) Ono je to všechno v hlavě. Když jsme byli všichni bez závazků, mladí, divocí, užívali jsme si...tak asi nikdo z nás neřešil, že by neměl chuť na sex. Jenže s povinnostmi a zodpovědností prostě klesá i ta energie a spontánnost. A každej holt nejsme na to...šup, rozdáme si to tady a teď, protože to na nás právě přišlo :-). Takže se i téhle stránce života se musíme věnovat. Tobě zase moc gratuluju k hlídacím babičkám (já bych těm našim křivdila, kdybych řekla, že nehlídají, ale na noc se jim do toho prostě nechce) a ať máte brzy po starostech kolem baráčku a můžete se víc věnovat sami sobě. :a:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Jako že z toho nikdy nic nemáš? Tak to je chyba! Začněte pátrat!! Já na to bývala dřív podobně, ale sama jsem si o tom začla na netu hledat informace, někde psali, že nejlepší cesta je nejdřív SAMA prozkoumat svý tělo. Najít SAMA způsob, co se ti líbí. Já purytán, co na sebe nikdy ani nešáhl jsem se do toho pustila s vervou vědce pracujícího na projektu :s: a našla jsem!! Ještě pořád teda nedosáhnu vrcholu při klasickém sexu (ale je to lepší), ale manžel se mi prostě věnuje ještě před sexem a až po tom, co jsem spokojená já se vrhneme na tu druhou část. Jsem ráda, že jsem se do toho pustila.

Ahojky nejsi jediná mám doma 19měs.kluka a chceme další miminko taky a nemám chut na sex ale i tak nám to nejde předtím to šlo docela rychle a tet vubec ne:-( a tu chut na sex také mě přešla od porodu taky nevím čím to je a nevim co mám dělat a to antikoncepci žádnou neberu

Nebereš náhodou nějakou antikoncepci? Já jsem po kojení dostala od doktorky jinou,než předtím a jak jsem tomu nevěřila, že je to možné, tak to tak fakt bylo, že mi dost ubrala chuti na sex... teda předtím jsem bývala jak posedlá, a najednou jsem byla bez té chuti a nadšení, spíš pořád unavená a taková skoro jak lenivá nebo lhostejná nebo jak to napsat... pak jsem ji zapomněla asi týden vzít a tak jsem ten měsíc vynechala a nestačila jsem se divit... všechny ty pocity, jak jsem si říkala, že to je únavou, pořádným nevyspáním a podzimem a zimou a stářím, zmizely... a bylo to tou antikoncepcí...

tak si zkuste třeba koupit si nějaké prádlo, nebo nějakou erotickou pomůcku. Nebo mně napadlo kouknout na nějakej lehčí film ... :-) Nebo třeba dát malýho na hlídání a někam si vyrazit - trošku se napít alkoholu ... a ten by pomohl. Samozřejmě ne moc - to pak škodí :s:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

no dovol :s: ....................priznani je polehcujici okolnost :€): :w: :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka