Myčka špatně myje

03.12.2010

Ahoj holky, koupili jsme myčku z Německa, mysleli jsme že fakt super, možná nej značku co se týče myček - Miele, ale jsem zklamaná, od prvního puštění nechává na nádobí nedomytý povlak - např. bílkovinu na hrnci, na sklenkách na dně jakoby jemné kousíčky špíny, jak kdyby se tam nalepila a přiškvařila... Vše je doplněné - dávám zvlášť sůl, leštidlo, prášek, vždy před mytím pouštím předmývání, více znečištěné věci opláchnu, filtr je vyčištěný. Byla jsem zvyklá u mamky na myčku Beko, což není moc známá značka a ta byla skvělá a v životě s ní problém nebyl. Nevím v čem by mohl být problém, návod máme jen v němčině, na Miele mi řekli, že pokud mám jejich výrobek zakoupený v zahraničí, tak mi český návod pošlou, ale za poplatek 1000 Kč! Poradíte? Fakt díky :one:

ahoj, když mi myčka začala nechávat podobný bordel na nádobí, změnila jsem prášek ... a pak už to bylo OK, ale jak psala jedna mamka dole, jestli máš myčku novou, zkus jí fakt projet čističem, snad to pomůže

Tak od značky Miele bych očekávala nádobí jako z alabastru. Patří snad k nejdražším značkám na trhu. Projela si ju čističem myčky při prvním spuštění?

In reply to by lusylu

No to my právě taky :-), ale jsme zklamaný, nebyla zase tak drahá, asi 18000, což myslím ještě jde, tento typ se u nás neprodává, proto z Německa, vyhrála nějaký test myček za rok asi 2008, což jsme brali jako fakt dobrý ukazatel. Ten čistič jsem nezkoušela, takže zkusím, díky za tip. Myslím, že po instalaci jsem to jen 2x projela tím nejteplejším programem. Jo jinak to video bylo napínavé, máte doma samé divočáky :€p€:

In reply to by marísek

Ono by se to při koupi myčky a právě při prvním spuštění mělo projet čističem, tak snad Ti to pomůže :-) I když už je myčka používaná a začne tohle dělat, tak to projedu vždycky čističem a zase je to dobrý :-)
Doma o zábavu není nouze :-) Taková veselá rodinka no :-)

In reply to by lusylu

JO tak díky hoky - zkusím obojí - i vyčistit čističem i změnit prášek nebo dávat gel, tablety v oblibě nemám. Viděla jsem na Říjńátkách odkaz na capáčky, taky jsem minulý týden kupovala - chtěla bych poslat fotku, ale nevím jak jí sem vložit, to asi nejde, tak jí hodím někam nahoru.

In reply to by marísek

a na kolik to nadobi myješ? ja myju jenom na ten nejteplejší program, jinak se mi to nezdá umytý...a jestli používáš prášek tak je potřeba ho tam dát fakt hodně...až to pomalu nepujde ani zavřít...ja myla vždycky s tabletama a když jsem koupila prášek, pěkně jsem nadávala než jsem tam zkusila dát toho prášku fakt hodně. A taky si pamatuju, že když jsme umyli uplně poprvé byla jsem zklamana, protože to vubec nebylo umytý...ale u nás to bylo fakt tím, že jsme tam nedali leštidlo...potom už jsem byla spokojená
a taky zkontroluj, jestli se ti ty ramena opravdu točí...kolikrát se my stalo, že jsem myčku rozmontovala a umyla a pak jsem to pořádně nedocvakla a ramena se netočila a já zase brečela nad špinavým nádobím.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka