Poslíčci aneb ortel věštkyně : "porodíš do 3 dnů" !!!!

03.12.2010

Jak jsem již včera psala,bála jsem se přiznat,že mě celé těhu je naprosto bez problémové abych to nezakřikla :///: a samozřejmě ,že se taky tak stalo :C]]: Dnes jsem měla jed na epidurální přednášku do porodky kde budu rodit ( 70km od nas). Včera odpoledne jsem byla ještě na narozkách u známé co mi vykládá sny a z kávy na narozkách a říkám jí,že mám nějaké tvrdší bříško na dotek. Bylo tvrdší i večer,ale protože mě jinak nic nebolelo , nevěnovala jsem tomu pozornost.
Jenže asi 10min před tím,než dorazila pro mě kámoška mě začlo píchat intenzivně v pravém boku,jako kdybych si natáhla sval při tom,jak jsem šahala na vysoký vypínač ! Jenže za chvilku už sem skoro nemohla ani našlápnout na nohu a docházel mi kyslík při dýchání :jawdrop: Volám sousedce ,co bude rodit druhé za 2 týdny a ona,že si mám lehnout a přesunout malého do jiné polohy.Tak si v bolestech lehnu a uleva přišla skoro okamžitě. Jenže za 5 minut zvoní zvonek a já po vstanutí sotva dojdu ke dveřím. Kámoška nechtěla jed nikam,ale protože si vzala volno v práci,tak sem se snažila dobelhat do auta a doufala jsem,že to jou poslíčci a že to v klidu zase přejde. Kdyby bylo nejhůř,tak stejně budu v porodnici,tak tam rovnou PORODÍM :C]]: a věci mi někdo doveze :C]]: :C]]: :C]]: :\x: :\x: :\x: Aspon bych to měla za sebou.
Nicméně,jsem teda zavolala :call: sestřičce a ta mi vynadala at jdu okamžitě do postele a pokud nebudu cítit mimi nebo se to bude stupnovat nebo neustoupí,tak at odpoledne přifrčím :help: Tak jsem se hned vrátily s bolestma na každém hrbolku v autě sem umírala :sick: a sedly jsme na kafčo k chlapovi do baru , moc jsem to neprožívala :€m: Tak mu to vykládám a on na to , no že musí ještě nafotit ten byt a že volali kupci na byt :€Ss€: Tak jsme s kámoškou vybucly smíchy a bylo mi jasné,že prostě je a budu ještě dlouho duchem nepřítomný ;) ( večer před tím,se mi už taky omlouval za to,že mi není oporou a nevěnuje se mi tak,jak by si přál a jak si zasloužím ) Já vím,že až se všechny ty naše problémy vyřeší,že mi to vynahradí 100 násobně :one:
Věštkyně : jak jsem jí to zavolala,tak mi řekla,že než zvedla telefon , tak cítila,že rodííííííííííííííííííííííííííím Takže at se připravím na to,že do 2-3 dnů porodím nebo maksimálně do 15.12 :$$: :$$: :$$: Tak to jsem teda zvědavá,co z toho vyleze,jestli bude mít pravdu nebo nééééééééééééééééééééééééééé :w: Toho 15.12 bych brala ,ale dřív fakt jako nechci ani náhodou !!! :n: :n: :n: Tak vás tu mám všechny za svědky a když tak si paní trhne MEZINÁRODNÍ ostudu :C]]:
Tak zítra fičím trochu něco malého vyprat a zbalit tu tašku do porodky :€m:
Tak se tu opatrujte a at je vám lépe než mě :C/): přeji hezký víkend všem , pohlaďte :€O:

:) jejdááááá :D tak to sem zvedava zda se věštkyně trefila :)
ja teda sama furt rikam že do terminu nevydrzim ze nejpozdeji do 10.1. porodim a dneska prijel bracha a rika mi "si na tebe vzpomenu na vanoce az budu jist rizek a salat a ty tam budes takhle lezet a ukazal mi jak :D" sem myslela ze se pocuram smíchy :) pac on vi jak se na rizek tesim. jeho zena se pred 2lety taky tesila a 23.12. se maly narodil a mela po salatu i řizku :D a to mela termin 3.1. , rodila 37+1 a to ja budu 28.12. :D tak sem se smala no ale nevadilo by mi to ty 3tydny zase neni tolik :)

že to tahle s nadhledem vzvládneme všechny! :s: Do konce roku si těch ,,poplachů" asi ještě užijeme.Jak se blíží den D ,cítím každé píchnutí.Hlavně žádnou paniku :C]]: :C]]: Jak říká moje dcera: mami to dáš! :girl:

to je pomalu jak námět na film :s:
víš, jak to chodí....budeš myslet na to, jak ti někdo řekl, že "cítí, jak rodíš a že do tří dnů porodíš".....no a do tří dnů porodíš. já bych tyhle "vědmy" nakopola do :zadek:

In reply to by Tesa

No já na to nemyslím,ale to je má známá né nějaká cizí baba a už mi několikrát vyčetla zajímavé věci z kávy a hlavně ze snů se mi vždy až šokantně splnilo :$$: tak ted jsem OPRAVDU zvědavá. Jinak teda ležím a dávám si pozor abych se nějak nenamáhala,jinak jsem totiž k nezastavení , jak jsem napsala : chtěla jsem jed i s bolestma na ten kurz epiduralu :€Ss€: :€Ss€: :€Ss€:

In reply to by Tinkapletinka

hihi, třeba nakonec ten epidurál potřebovat nebudeš :s:
jinak sny můžou bejt hodně zajímavý a kdo se na ně umí podívat, tak z nich může vytáhnout spoustu věcí.....ty jsou takový věrohodný, na rozdíl od lógru z kafe
ale raději ještě odpočívej, ještě je brzo rodit ;)

In reply to by Tesa

No já si to kafe dávám jen tak sportovně,ale ty sny umí fakt dobře vyložit . A na odpočívání zase nemám čas :s: dnes odjela "babi" tak jsem dodělavala byt dle svého a zapoměla mikrovlnku vydrhnout vevnitř a vyčistit digestoř co byla mastná jak prase , tak jsem se na to vrhla a k tomu ještě nějaké detaily NO A NAKONEC jsem se pustila do pranííííííííííííííííííííííííííííí :€m:

In reply to by janinka2448

No včera právě taky řekla kámošce ze snu,že bud je těhotná a nebo brzy bude a ona opravdu plánuje mimi a to ona nemohla tušit !!! No necháme se překvapit :O
Každopádně to bříško mám stále tvrdé ,ale nic mě nebolí. Nikdo sem takové tvrdé břicho neměla,tak uvidíme zítra jaká bude situace :one:

No to jsem taky zvedava jestli se to vyplni :///: Abys pak nerodila nekde na dalnici az pojedes do te porodnice :s:

In reply to by Monina24

No já právě půjdu i tady u nás na prohlídku nemocnice (už sem tam sice ležela po potratu,ale .... to je už dávno a taky jiný situace,že ) , pro případ,že by sněžilo,tak v Postojně je vždycky velký problém se tam dostat :s: Jinak je to 30min autem , tak se mi to nezdá moc . To mám i z Hrabůvky do fakultky 20min se mi zdá a kor v lednu jak je sních. Tady aspon od našeho baráku 30km není žádný sních ,ale až pak těch posledních 40km :!k: Tak uvidíme, no prostě to někde porodím noooooooooooooo, sem slyšela,že snad můžu požádat o policejní doprovod či co :$$: :C]]:

ctu,jak sis to pekne uzila!vid.
Jsem teda na kartarku zvedava!jak se trefi!A stema muzskejma je to teda necoooooooo! :€p€: :€Ss€:

In reply to by vejawa

Jo jo na verdikt jsem taky zvědavá , ale i ona mi kdysi řekla,že to bude kluk takže ....
No a chlap mi právě volal ,jak mi je a jestli odpočívám a jestli něco nepotřebuji , jinak je totiž :#~: , neměnila bych jej :n: :n: :n:

Ahojky, no teeeeda, tak prosím tě se šetři, ať ještě chvíli vydržíš! Jíš hořčík na to tvrdé bříško? To fakt pomáhá a uvolňuje... Jinak jsem kukala na fotečky ve tvém minulém příspěvku a jsou moooc pěkné, kočárek super a tobě to moc sluší ;-). Přeji ať dopadne s prodejem apartmánů (nebo bytů?) vše tak jak potřebujete a ty ať zvládneš teda alespoň vyprat a vyžehlit oblečeníčko... A neboj, chlap určo přijde na jiné myšlenky až bude malý na světě, i ten můj je pořád myšlenkama v práci... :€O: :a:

In reply to by Vendiska

Hořčík se může brát ejn do 34 tt, pak už ne,protože je třeba aby se děloha atd......připravila na porod...............to mi řekl můj :*8*: ,takže já jsem ho už taky přestala papkat a hned mám křeče do lýtek :00: .
Tak se drž ještě aspoň chviličku :€s€: a jsem zvědavá na tu pžedpověď

In reply to by Vendiska

No já to tvrdnutí vůbec nijak necítila,jen že jsem si náhodou šáhla na břcho ,jinak bych to ani nevěděla !!!
No a doufám,že se něco prodá ještě před porodem,aby se ten můj aspon trochu uklidnil a lépe si toho malého užil :cc):
Naštěstí,když bych to fakt nestihla vyprat a nachystat,tak mám velkou výhodu,že vím jistě,že mi to adop.babi vše zařídí než vyjdu z porodky :!k: :one: Takže ani tolik nestresuji :8_/:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky