:-)

03.12.2010

ahojky březňandy a miminka v bříškách :a: ,

jakpak se dneska máte? a copak máte v plánu na víkend? :one: my máme večer firemní vánoční večírek, tak už se mooooc těším a jelikož jsme s manžílkem ze stejné firmy, tak budeme spoluuuuu :\x: :\x: :\x: zítra se pojedu mrknout s našima na vánoční trhy a manžílek jede na nějakej volejbalovej turnaj...a pak péct cukrovíčko....:-) už se moc těším...ale holky....přísahám,že si dám jen pár kousků.... :qu: abych si zase nepřipadala jako :pig: :///: :///: včera sem se koukala, co už máme pro mimi a zjistila jsem,že toho vůbec není málo.... :one: tak sem hnedka spokojenější.... :C]]: buďte na sebe opatrné a mazlete se s pupíčkama.... :€O: :°O°: :°O°: :a: :a: :a: :a: :a:

Já dneska končila v práci dřív,takže už jsem doma a odpočívám :-)
Zítra jdeme na párty :°°//: můj synovec má 1 rok.Takže zase žranice :one: No a v neděli ještě pořádně nevíme,ale nejspíš nic zvláštního.Koukat na TV a procházka z pesanem :-) Jo a taky budu dělat výzdobu,ještě nemám nic v oknech atd.
Firmní večírek máme příští pátek,taky bych chtěla jít :\x: A s cukrovím začínáme od pondělí :-)
Tak si to dneska užij a moc se neopij a neponocuj ;) :a:

Ahojky, my se dneska máme krásně. Nádherně nám tady chumelí a pouštíme si s malou CD koled, které nazpívaly nějaké děti. Malá je nadšená :girl: Jinak už jsem se nastěhovali do nového domečku a tak bude víkend zase pracovní, protože pořád něco doděláváme :00: Taky máme pozvané návštěvy na kolaudaci, takže budu péct a vařit a v neděli jedeme na oběd ke tchýni a pak s malou na Mikulášskou besídku. Až si říkám, že to ani nemůžeme všechno stihnout :|€|: Jinak já už si jako :pig: připadám. Břicho mi hodně povyrostlo a přibrala už jsem asi 6 kg a funím. A to se v jídle krotím :? Tak cukrov budu péct raději až těsně před, abych to všechno nesnědla. Tak si užíjte večírek i celý víkend :a: .

Ahojky, já se jdu dneska podívat s manžílkem na vánoční kamion coca coly. Zítra přijede setsra s klukama 3,5 a 0,8 roků a bude píct perníčky, na ostatní vlítnu příští týden. Bohužel nám začal marodit jeden pejsek, tak s ním dneska manžel jede k doktorovi a uvidíme. Tak pa a hezký víkend.

In reply to by Adelhaid

to budete mít doma :///: :///: :///: chudinka malinkej pejsek.... :( tak snad to nebude nic vážnýho a vaše láska ho z toho dostane.... :dog: :dog: :dog: jééé...kamion cocacoly sem taky chtěla vidět...ale k nám asi zase nezavítá.... ://:

Ahojky, tak my pracovní.Přítel dnes dodělává krb, tak snad už bude o víkendu teplo :dance:
Mě přijde zítra maminka a musíme umýt okna v druhém patře, dolní jsme udělaly minulý týden.Hodím do okna nějaký svícen a už nic dělat nebudu. :C]]:
Na večírek bych také šla a je fajn že tam budete s přítelem spolu.
Ti závidím že si můžeš dát alespoň pár kousků, já nemůžu ani to :? No, jo no co se dá dělat.
Tak si užij hezký víkend, máš plno příjemných akcí :a:

In reply to by reserved

jůůů...okna už máme za sebou....ufffff.... :qu: ale včera sem si do nich nalepila takový ty vločky... :00: :///: :///: takže už sem spokojená.... :€s€: no nevím kolik u mě znamená pár....sem jak kontejner.... :///: :///: :s: ale budu se krotit.... :€[€: jééé...bude krbíííík...jupííí...to se máte.... :one:

Ahoj,ja ubec nevic,muj drahy bude o vikendu doobkladat koupelnu,v sobotu pomahat kamaradovi stehovat,a ja? Jeste nevim,peceni mam na planu v pondeli...tak hezkej vikend a verim ze se tady i prez nej uvidime:oD

In reply to by Iva.a.anka

:///: tak to máte taky hezkej plán...no já chodím ještě do práce, tak pečení jedině o víkendu...no po práci už se mi do toho moc nechce.... :'zz): stačí,že doděláváme byteček a do toho ještě pečení cukrovíčka.... :$$: to zase bude hukot.... :///: :///: :///:

In reply to by Mrs.Suski

Ja uz s praci zkoncila.uz mi dobehla smlouva do konce tak jsem jim rekla cau stim jak se nakonec zachovali...a mi doma dycky pecem ve velkym nebot jsou vsichni od nas na matersky tak jsme zvolili pondelek az chlapi pujdou do prace:oDAle uz se na to peceni tesim...

Ahojky,tak já mám manžela na montáži do středy.Dnes přijede dcerka z intru,tak v sobotu budeme péct :s: .Už se moc těším až z dětmi se do toho dáme. :) Doufám že Terezka mě bude kopat trochu do taktu. :C]]: Je to bezvadný že nám narostla takhle bříška a cítíme kopanečky :s: .A nemluvě o kupování výbavičky i když u nás převládá růžová :s: :s: :s: Mějte se krásně těhulky :€s€:

In reply to by piškotek

:one: :one: :one: no já i všichni okolo jsou nadšený z toho jak je pupík každý den větší a větší.... :qu: :qu: :qu: no tak to já mám tak,že já ještě budu pomáhat mamince...no coooo...někde se to naučit musím.... :€s€: a příští rok už sama a pomáhat mi bude moje miminko.... :///: no pomáhat...koukat bude... :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka