chodíte ven s rýmou?

02.12.2010

Zdravím, chci se ještě zeptat, jestli chodíte s dětmi ven, i když mají ošklivou rýmu a je venku takhle mrazivo jako dnes. Malé je 16 měsíců. Teče jí z nosu jako z kohoutku, ale takovou tu zelenou rýmu měla jen poránu...Děkuju

Kliknutím vložíte smajlíky:

s rýmou jsme teď bojovaly, bylo to neštěstí, ale ven jsem chodila, malá mi v kočáře fakt krásně spinká.. a když je velká zima, tak třeba jen na chviličku.. ale čerstvý vzduch je čerstvý vzduch.. ;)

a dneska jsme byli i u dr aby nam namichal jine kapky a rikal ze kdyz nebudou teploty tak ven chodit!! mi teda chodime pri ryme vzdycky.

-5 C šla. U nás je ale celý den dneska -12, takže dneska jsem malou uspala doma. Osobně si myslím, že děti takhle malé by měli chodit ven do -10 a pak už jen na chvíli. Jenže když malou venku uspím, tak spí i 3 hodiny a čím větší mráz, tak tím déle....

Pokuď není teplota,tak chodíme.Malej má rýmu skoro pořád.Jen si dávám pozor,aby měl teplou čepici a pěkně přes dutiny a přes ouška,jinak nevidím problém jít ven :)

Nam doktor primo rekl, ze s rymou mame chodit ven. Je tam vlhci vzduch nez doma a navic se pak lepe spusti, kdyz zase prijdes do tepla.
Venku mi navic krasne usnula, doma chropti jak lokomotiva.

ahoj, malé je 17měsíců a s rýmou ven chodim. Pokud dítě nemá teplotu, tak ven můžete. Jen je důležité teplé obečení a čepici hezky přes čelo-skoro až do očí

Ahoj, tak pokud nemrzne nějak extrémně a malá (13m) nemá k rýmě i teplotu, tak ven jdeme, lépe se jí tam dýchá.. Jelikož máme kolem sebe spoustu dětí, tak máme rýmu co chvilka a při každé rýmě zůstat sedět doma, to bychom ven nešly snad nikdy :-)))

Tak mi máme rýmu cca týden - ne zelenou - a ven chodíme, tak na půl hoďky dopoledne a odpoledne taky na chvilku. Já myslím že když není teplota tak na chvilku jo. Ani bych si nedovedla představit co bysme celé dopoledne doma dělali. Áďa si v půl desáté přinese kombinézu a papa - tak jí vysvětli že ne :-) (samozřejmě že nechodíme za každého počasí ve velkým mrazu a tak )

Pokud nemusím, nešla bych. Hodně se bojím dutin, aby jí ta rýma nezastydla. Ale já jsem v některých věcech přecitlivělá, tak nevím, ale za mne ne, nešla bych.

Tak za normalnich okolnosti pokud nema teplotu jo, ale v tak velkem mrazu ( u nas -9,4) bych nesla. V mrazu se detem spatne dycha a kor s rymou teda

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka