Antibiotika

02.12.2010

Ahoj holky..koukám, jak tady vesele debatujete. V tohohle počasí se toho přece jen moc dělat nedá. No u nás je stále nemocné ovzduší. Eliška má 10 dní rymu, ale už se to začíná zlepšovat…a já mám anginu. Zatím jsem na ni nic nedostala, doktorka mi řekla, že když kojím tak to zkusíme nejdřív bez.Ale už mi je tak mizerně…že zítra tam mažu znovu a musím to sní probrat. Máte některá zkušenost s anginou při kojení? A co pomáhá.? Snad to neprsknu na tu svoji berušku.
Jinak tady nestíhám příspěvky číst..jste se nějak rozepsali. :) mějte se moc krásně a užívejte sněhové počasí...

Neboj, doktorka Ti může napsat celou řadu antibiotik i při kojení. Je fajn, že to do Tebe necpe horem dolem, ale pokud se cítíš mizerně, jak popisuješ, tak to bude lepší. Může Ti napsat třeba Augmentin, Penicilíny, Cefalosporiny (ty maj široký záběr a při kojení nevadí). Sama už jsem měla Augmentin a Zinnat a kojení v pohodě :-) Hlavně abys byla Ty v pohodě :-) Brzké uzdravní přeji.

No právě, že užíváme sněhové počasí vysedáváním pc - hihi.
To je mi líto, že jsi marod. Snad ti dr. na to něco dá, co nezkomplikuje kojení. Hlavně, že se malá uzdravuje.
Držte se holky.

to je mi lito, ze jste marodne, tak drzim palce, at jste brzy jako rybicky (ne lekle!).
jinak jsem tady nekde cetla, ze kdyz je pri kojeni mamina nemocna a bere antibiotika, ze to nevadi. z mlika mimco nic chytit nemuze, naopak si vytvari protilatky a je pak vic odolne.

a zkousela si bioparox nebo bonbony stopangin a tak? i kdyz to asi pri kojeni take nemuzes vid? jinak jedine co pomaha je lezet v teple a nevylezt, ale to ted zni spis jako hloupy vtip kdyz mas 2 male deti a vanoce na krku vid? drzim palce at jsi brzy ok. ja mam ted take anginu, sice nekojim ale pomaha mi horka voda s medem a citronem pit nekolikrat za den.

In reply to by chiquitka

Bioparox jsem začala zkoušet dnes v noci..tak uvidíme zda zabere. Koukala jsem na stránky kojeni.cz a tam se píše, že by to vadit nemělo. Jen se mění chuť mléka..
jinak s vyležením máš pravdu..nejde to. Mám sice jen jednu dvouměsíční princeznu, ale je dost ukřičená:) med zkusím

In reply to by Háček

jejda promin, jsem to nejak zamotala, ja jsem myslela ze eliska je starsi dcerka. my se snazime o miminko, tak jsem se take nechtela cpat antibiotikama, volala jsem doktorce a ta mi rekla, ze pokud se angina rozjede, tak uz vetsinou neni jina moznost, jak ji vylecit nez antibiotikama, je pravda, ze uz se v tom placam tyden a chodim do prace, ale myslim, ze mi je trochu lepe. bioparox take uzivam, muze se i v teho a je to slabe antibiotikum, tak by ti mozna mohl zabrat. kdyz nemuzes lezet zkus jeste teple obklady na krk (mokry kapesnik, igelit a sucha sala)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka