Dnešní kontrola

19.03.2008

Tak dneska to byla celkem pohodička,narozdíl od minulého týdne. Miminko bylo vzorné a hezky se na CTG hýbalo,tak jsem tam seděla jen asi čtvrt hodinky a pak jsem šla hned k paní doktorce. Ta mě konečně prohlídla,když už mám po tom termínu a řekla mi,že jsem otevřená tak na špičku prstu. :? Tak teď nevím,co to znamená,jak jsem jako na tom. Prý úplně zabetonovaná nejsem,což mě celkem pobavilo,tak že je to dobrý. Když se nic nebude dít,tak v sobotu další kontrola a pak když do středy nic,tak půjdu na vyvolání. To se mí zdá celkem pozdě,když všechny co mají termín jako já,tak už to mají za sebou,nebo mají vyvolání teď někdy. No,snad to příjde samo teda. :\/:

Ahojky Leontýýnko tak jsem tu na skok.No mě to vyrazilo úplně dech,když mi to dr.řekl.
Neměla jsem být dnes ani prohlížená,ale dr.přišel po natočení monitoru a řekl at si odložím.
Prohmátl mě a řekl.že zítra s taškou a at koukám být dnes hodná,že nemá šichtu a manželka by nadávala,že je pořád v práci :s: A že se na to zátra vrhnem.Otevřená jsem byla v pond.na 3/4prstu cs mám 4.Vůbec nevím jestli mi chce dát vyvolávačku nebo už to vypadá že to bude brzy samo,fakt nevím.Říkám,koukala jsem sama jako blázen :jawdrop: :jawdrop:
Neboj myslím,že u tebe to taky nebude dlouho trvat,přeci jednou ven musí :||): :||): :||):

In reply to by Vjů

Tyyy jo,tak to jsme na tom skoro stejně. Ale mě prostě do středy určitě nechají tak no... Pan doktor je asi vtipálek,co? .-) No uvidíš no,každopádně to budeš mít určo brzo za sebou,to je fajn! Hlavně ať všechno dobře dopadne!!!

In reply to by Leontyynka

Koukám že píšeš že bydlíš v 5patře.A to chodíš pěšky nebo máte výtah?Já bydlím v přízemí a když mám jít do prvního patra tak funím jak hroch.Asex? Ten mi dr.doporuč.už v pondělí,ale přesně s tímhle batúžkem by to ani nevypadalo jako sex ,ale nevím jako co :s: :s: :s: No asi by to pomohlo ale :n: :n: :n: :n:

In reply to by Vjů

Máme výtah,ale sem tam si to vyšlápnu,ať nezahálím. Věčně totiž sedím doma. Jako pak to vypadá jako při intarktu,když příjdu domů,ale to neva no. :-) My jsme sex zkoušeli tak před deseti dnama a dostali jsme u toho záchvat smíchu,takže teď už to necháváme být. :s:

Ahoj Leontýnko.Tak mimískovi se nece ven jo?to je teda,ale zlobidílko.tak nějak popohnat no. :s:

In reply to by Leontyynka

no to kdybych věděla :///: červené vinko,sex,práce fakt nevím a nebo teplá vana často když budeš mít časík a chut tak co nejlteplejší.Jinak teda ještě holky radily běh do schodů :dance: ale to bych já asi nemohla pač do nich sotva lezu :!k:

In reply to by miky

Já si připadám jak hroch a ještě sex...to už prostě nejde navíc teď po té kontrole i trochu špiním,tak mám strach. Ale to je asi normál. Jooo,ale tak třeba už můžeš začít,ať neskončíš taky vyvolávkou. :-D

In reply to by Leontyynka

Nestraš já neci ani boha přenášet doufám,že mimísek bude nejpozději do konce měsiceč venku.no tak vanu si davam vinko deci taky občas no a sex není pač máme obavy takže nic sifon dva a bydlím v prvním patřetakže schody asi tak ynic :s: :s: :s:

In reply to by Leontyynka

no to jo každáá něco chi.a to já bychzase sprcháč brala.Pač máme sice vanu,ale tu než napustím tak rodám takže mám tak vody pod pupíka.máme kartmu a ten tlak je odost menší než v jedničkovém bytě takže napouští se vana 2x tak díl.

In reply to by veunka

No jako žádný jsem tam neviděla,ale myslím,že když poprosíš,tak může. Ale není tam nic k vidění. I když poprvé,když jsem to srdíčko slyšela,pěkně mě to dojalo!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka