:-DDDDDDDDDDD

19.03.2008

Taaak holčiny.tak jsem se pokusila fotnout moje pupendo 7dní před termínkem tak vám ho semka dám ju?Ale je trochu šuré tak se nesmát :s: :s: :s: :qu:

In reply to by lucias t (neověřeno)

no já už jsem nad tím taky přemýšlela.Chtěla jsem ho honem mít pak jsem ho měla pak narostl ted už mě někdy otravuje tak ho chci zhodit,ale stejnak mi po něm taky bude smutno těhu je nááádherné obdobíčko.

no teda Miky, ty jsi ale krásně vyrostla :one: , dlouho jsem tě neviděla tak to je rozdíl :dance: :cc): , jak se jinak máš a jak se cítíš? :!k:

In reply to by Marcelka83

Ahooooj Marcelko no jo už nemáš tolik časík a já tady taky nejsem už tak často.Ráda tě vidím obrazně chi.No jak se cítím?ale jo na těhulku skoro před porodem super až na to že fazolka začíná někdy pěkně zlobit tak v pohodě.Ještě jdu 25.3.na poradnu tak doufám,že už nám dr.řekne že se něco tam dole chystá.Ale co vy?Jak se vám daří?Co prcík to už musí bít chlap :cc): :!k:

Ahoj Miky. Máš ho krásný. Ze předu teda vypadá veliký, ale z boku mi přijde spíš menší :s: A na tý první fotce je vidět, jak tam mimi leží šejdrem :ww:

In reply to by Zuzu

no mě taky zepředu připadá větší a když je focené zblízka taky,ale jinak se to dá.No je tam nějak nakřivo,ale to proto asi že je hlavně na jedné straně chi.Vypada to sjandovně :s: :s: :s:

In reply to by miky

ja se ptam jen ze zvedavosti.neni zac.nam dr.rekl:asi holcicka.zkousela jsem ruzne tabulky a 2x vyslo ze holcicika a 2x ze chlapecek.tak take nevim.je mi to jedno.nejdulezitejsi je zdravicko :h: a nikdo me jinak nerekl na co vypadam,jestli holcicka nebo chlapecek.akorat pritel,mamka a teta,ze asi to bude holcicka.podle pritele ve 20tt na UZ tam videt nic nebylo-tak to je asi ta holcicka.

In reply to by Vendulka111

no tak mi podle všech zkoušených metod jako snubák,činský kalendář,měnění krve vycházel právě chlapeček a jinak teda jestli to bude holčička tak vidíš není čemu věřit:-))))))))No však to je pomalu jako bychom vlastně nevěděly co čekáme chi.Tak seo to víc těšíme až na nas vykoukne :cc): :!k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka