Tak to mam za sebou...

01.12.2010

Ahojte holky :k: Tak mam tu operaci za sebou. Rozhodla jsem se pro lokalni narkozu, dr.rikala, ze je to o moc lepsi pro mimca. Bylo to sice hodne neprijemne, clovek vnima vsechno, potom trvalo asi 3 hodiny, nez jsem citila poradne nohy :00: Bolesti nastesti zadne, dostala jsem neco proti pripadnym kontrakcim. Vcera mi to odpojili a musela jsem jeste jeden den zustat, kdyby nahodou kontrakce prisly :*[]: Nastesti vsechno dopadlo dobre a dneska uz me manzel mohl vyzvednout a jsem doma. Obema miminkum se dari dobre. Me taky nic neboli, ale tedka nejaky tyden potrebuju klid. HOlky, ani nevite jak se mi ulevilo, ze vsechno dopadlo dobre.
Diky vsem, co na me myslely. Drzte se a pohladte briska :€O:

zprávy, ti tvoji prckové se mají, kdo by nechtěl v takovém počasí být zašitý pěkně v teplíčku :qu: :a:

In reply to by Hele

No, rekla bych, ze jsou z toho trochu mimo. To co tam od vcera vyvadeji je silene. Normalne se mi delaji uplne silene tvrde boule na brichu, pak zase zmizi, asi si spolu hrajou fotbal..:) TAky kdyz moc nechodim, tak to asi s nemi moc nehoupe a proto radi.. co ja vim..

Ahoj Maruš, tuhle jsme si na tebe vzpomněla a říkala, jse msi jestli to už máš za sebou. Tak hlavně, že jste to zvládli a jste s mimískama vpořádku, Tak hlavně hodně odpočívej. Jinak já měla v pondělí 14 dní po IUI. V pondělí test negativní, ale mrcha zatím nedorazila, tak odufám, že není za dveřmi.
Mějte se krásně a hlavně odpočívejte a opatrujte se. Pá

In reply to by muchomurka 007

No tenhle cyklus mi dělali tu inseminaci (po stimulaci jsme měla dvě vajíčka, měla jsme malé dávky hormonů - fostimon 75j) a záleží jak to dopadne, pokud nedorazí mrcha tak ráno testuji. jinak když to dostanu, tak příští cyklus odpočinek a pak doufám, že IVF. Ale třeba to nedostanu a IVF nebude potřeba.

Ahojky,ufff tak hlavně že už to máš za sebou ;) pohlaď ty tvoje malý miláčky :€O: a hezky odpočívejte :k: :a:

super, hlavně že už to máš za sebou :one: Hlavně se šetři ;) Aby si nám pak nakonec nepřenášela :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka