Tak budeme mít holčičku!

19.03.2008

Dnes jsem byla na té zatracené genetice, jak mě včera vystrašili telegramem, došly jim výsledky z tripl testu a tak mi pan doktor udělal další ultrazvuk... podle všeho je to v pořádku, ale když tam dosadili můj věk, tak jim to konečné skóre vyšlo blbě, takže mám jít na amniocentézu... teda bylo tam mamin jak mravenců v mraveništi, přišli jsme v osm a odcházeli o půl jedenácté... ale viděla jsem svojeho Hemžílka...no a na závěr se mě doktor ptal, jestli chceme vědět pohlaví... a samozřejmě že jsme chtěli...
No a místo Hemžílka budeme mít Hemžilku... takže se začnu dívat po růžové...

:girl:

a závidím, já se pohlaví možná dozvím při velkém utz za 3 týdny a možná taky ne... Mám pořád pocit, že to bude kluk, ale skoro všichni v rodině by chtěli holčičku - hlavně ženský, aby mohly nakupovat růžové oblečky :\x:

ahoj to se divím že už ti řekl pohlaví i když to budeš na 100% vědět až z výsledku z genetiky. Myslím že je to předčasné z UTZ počkej na výsledky a pak nakupuj. Já z genetiky vím že budeme mít holčičku (ale růžovou stejně nenakupuji pže rodina se chce nechat překvapit) a pak to teprve potvrdili na velkém uzt v HK přeji hodně štěstí!!!!!!

No tak to je škoda,ale hl.aby ta amniocentéza teda dopadla dobře.A bít ttebou tak moc ružřové nenakupuji raději neutrální barvičky nikdy nevíš.U nás to byl ve 24tt.chlapeček a ve 34-36tt holčička takže stale nevíme,ale máme převažně neutrální věcičky a lepší holčička v bledě modré nežli chlapeček v žužové :s:

In reply to by miky

Já stejně začnu až po těch výsledcích z plodovky... to už budu mít jistotu, že to ta holčička bude... ale myslím, že i dnes to bylo hezky poznat, že to není kluk... to by musel být dokonale maskovanej...ledaže by měl na zadečku už slipy... :s:

In reply to by Ivamotor

tak z amniocentezy to prej je jisté,ale já na ni nebyla a to že byl chlapeček a pak holčička mi řekl dr.na gyndě jak jsme dělala utz pač poprvé to fakt vypadalo na chlapečka a ten orgán přesahoval přes chyždě což jsou kouličky no ale pak se objevilo zřetelné kavové zrno a bylo to i srovnané s hýžděma zaroven pač on to bere z takové strany že to je prostě přes hyždě.Noa říkal čím později utz tím líp a větší pravděpodobnost se trefit.

In reply to by miky

jo tak to jo to chápu já jsem byla až na velkým utz 22tt a po amině. Já ale sama na utz to nepoznala nevím jak se orientovat, prostě jen tam vidím hlavičku a ostatní jak to natáčí ztrácím přehled co je co

In reply to by Ivamotor

no tak to se v tom pomalu nikdo nevyzná,ale dr.mi to vysvětlil a má i vytisknuté pohlaví a i nakreslil takové jakoby aby to pochopily všichni tedy i mi měéně chapaví :///: jak to teda má vypadat at vidíme ten rozdílek.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka