hydroponie

19.03.2008

Holky, nemáte některá z vás doma rostliny hydroponie??? Koupili jsme si takovou hezkou a byla jen ve vodě a zasypána takovejma hnědejma kamínkama. Ale začala nám žloutnout, nevíte, jestli ji mám přesadit do substrátu nebo ji mám nechat jen v tý vodě a koupit nějaké hnojivo??? Dík za radu

:s: Musím se smát sama sobě! Já úplně vyděšená,že co to je za novou nemoc hydroponie?? Tak sem nakouknu a ona je to rostlinka! Bohužel s tím teda zkušenost nemám,ale zkus si to najít na netu,určo tam o tom něco najdeš. :-)

hydroponie jsou pry jednoduzsi na zalevani,jsou prave furt ve vode zasypane jen temi kaminky jak rikas.Zkus se zeptat na to hnojivo a jetsli jsi si ji koupila nedavno tak bych zasla do toho obchodu a rekla jim co a jak e trba ti poradi co s tim

Ono existuje prý speciální hnojivo pro hydroponické rostliny, ale já jsem si všechny zasadila do hlíny, je to lepší... a co konkrétně za rostlinku máš?

In reply to by janicka123

Hydroponie je právě ten způsob pěstování rostliny ve vodě, ne v substrátu... funguje to tak, že rostlina je nahoře na takovém jako sítku a kořeny prorůstají dolů do nádoby s vodou... a nahoře je to zasypané takovým tím kočkolitem, co udrží vlhkost... tak zkus popsat, jak ta rostlina vypadá.. třeba ji znám... já mám doma botanickou zahradu, jak říká můj přítel... ale to kecá, zatím mám ve dvou pokojích jen 30 květináčů... :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky