Au au

01.12.2010

Ahoj holky pomoc.je to asi 20minut co jsem obzivla a jen co jsem vstala boli me pupicek a vystreluje to az do zad...stava se vam to taky? Dekuju,podrbejte pupiky a mejte hezky den:o)

tak s tím ti bohužel neporadím :O ...ale kdybys věděla, co se stalo včera mě...takový tele jsem!!!! včera dělám k večeři vajíčka...pak už vypnu plyn a manžílek,že si nás jde pomazlit...a najednou...au auuuuuuu...spálila jsem si normálně o pánvičku pupek....jen malinko...ani tam nic nemám...ale fakt už začíná překážet.... 8) přeju ti,ať se to co nejdřív zklidní!!!! a odpočívejte.... :one: :one: :one:

In reply to by Iva.a.anka

:///: no přesně tááááááák...ale zase na druhou stranu si nás nesměj rozmazlit.... :///: já mám třeba teď každý ráno připravený auto na vyjetí....až mi ho jednou nepřipraví, tak dorazím do práce pozdě.... :one: :///: :///:

Tak něco podobného jsem měla minuly tyden. Byly to takové vystrelujici bolesti, ze jsem se musela predklonit a čekat. Přikláněla jsem to k nepravidelně stolici. Bolesti jsem měla 2 dny za sebou vždy vecer. Rano jsem měla plánovanou kontrolu a doktorka zjistila, ze se začínám otevírat. Mam klidový režim doma. Nesmím vůbec nic dělat jen ležet. Včera jsem byla zase na kontrole a je to porad stejny. Tak porad ležím. Takže je mozny, ze to nic nebude, ale z vlastní zkušenosti bych si raději někam zajela. Ještě je porad moc brzo na porod. Tak ať se na tebe nekdo koukne. Přeju ti ať je vše v pořádku- nejspíš bude! Měj se

In reply to by oliv111

Juj,si me docela vystrasila,to abych se bala...vazne se jeste neci otevirat...ale tak snad to bude neco jineho a bude to dobryho...buh vi kam me ten nas boxek kopnul:o)...ale dekuju. Hezky den.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky