Konecne tu :-)

19.03.2008

Ahojik, vsem se omlouvam, byl na pc muzik, ale uz jsem ho musela vyhodit :s: :s: :s: . takze, vcera jsem psala, jak me boli brisko. :( Rozhodla jsem se ze radsi zajedu do porodnice, at me prohlidnou, a at mam klid a neco nezanedbam. Vecer kdyz jsem si lehla, tak bolest prestala. Rano po probuzeni nebyla po bolesti ani pamatka :-) Ale prece jen jsem rekla, ze tam zajedu at mam klid. Jeli jsme tam s manzelem v pul 9, v 9 jsme tam byli. Jdu do ambulance a rikam sestre, ze jsem mela prijit az v patek, ale ze me desne bolelo v kuse asi 12hodin brisko tak jsem prijela a chtela bych prohlednout zda je vse v poradku. Ta mi rika, ale bolest je zcela normalni, a ja ji nato rikam, ze to se mi nezda, kdyz jsem nemohla skoro ani chodit.... :? No byla na tecku. Pak mi rika, vy mi to tady popisujete, ze ani nevim zda vas mam posilat na CTG abyste mi tam neporodila. No proste hrozna sestra. Pamatuju si ji jeste kdyz jsem tam lezela kvuli zvraceni, uz v tu dobu byla na tecku. Pak jsme sli na srdicko a to bylo neco jineho, prijemny pristup no parada. Maleho natocili. Krivky krasne skakali a srdicko mu bilo o 106. Pak jsem sla znova na ambulanci a hned k pani dr. Ta byla uplne skvela. Prohledla me a rekla, ze se to pomalu rozjizdi, ale nic urciteho. Pry si mam hodne sprchovat brisko a mozna se to rozjede. Jinak v patek mam dalsi kontrolu a to uz vypada ze si me tam nejspis nechaji. Uvidime. Jsem otevrena na jeden prst. Tak takhle jsem ja stravila den a co vy??

To jsem ráda, že jsem Tě tu ještě zastihla.... :) Akorát jsem se rozloučila, že se pomalu ale jistě odeberu do polohy "gaučink".... :///: Bolej mě záda.... :( Ty přístupy některých sester ale i doktorů jsou k uzoufání..... :n: Taky z toho mám hrůzu, jak se budou chovat v té mojí porodnici, snad to bude dobré, jezdím tam na UTZ a to je v poho ale záleží, kdo tam bude přímo na porodnici.... :? Tak hlavně že jste v pořádku a že už ta chvíle brzo přijde.... :one: Já dnes byla na kontrole, vše vypadá v pořádku, akorát mám málo červených krvinek, tak mi napsala nějaké železo a za 14dní konečně pojedu ještě na UTZ, abych se ujistila, že se malá už otočila..... :) Papapa a hodně štěstí..... :k: :k: ..... :a: :a: :a:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

dekuju, moc se tesim a na sestru kaslu, manzel mi rikal at se nerozciluju. Ze pokud to tu sestru nebavi, tak mela jit rovnat pastiky do kauflandu :-)

Ahoj Veru,
tak to koukám. Doktorka byla určitě Hercíková, ta je hodná. A sestra? Ty jsou vždycky nejchytřejší. Tak hlavně, že se to konečně rozjíždí :) a vypadá to, že budeš nakonec rodit v MB, co? Lenka

No až na tu "vtipnou" sestru to šlo, ne? Oni si holky občas rádi hrají na chytré, ale co se dá dělat, že? Já jsem nakupovala, tak jsem strašně šťastná!!! Bříško mě taky furt pobolívá, ale malý se hýbe a jde to zatím vydržet, tak to neřeším. Už se moc těším, až se to pořádně rozjede a budu vědět, že to brzo skončí! Tak ti držím pěstičky, abys to měla už brzo za sebou a vše klaplo!

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

jj je vse v poradku, hlavicka nam pekne sestupuje, tak to mam cekat kazdym dnes ci hodinou :-)

Ahoj Verunko,už jsem tady četla jaká tam byla ježibaba, já to nechápu, poprvé těhu a jak to má asi vědět, že je vše OK? Každá normální by tam šla a nedej bože, kdyby se něco dělo a ty tam nešla tak tě zase sprdne za to, že jsi nepřišla hned, je to prostě :spid: . Jinak je to moc fajn,že je vše dobrý, tak jsem zvědavá jak to bude probíhat do pátku, viď?

tak vidíš, za chvilku máš mimi u sebe :cc): ...tak to je fajn, na sestry kašly, některé jsou to můry až hrůza, hlavně, že je vše v pořádku :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka