chřipka

19.03.2008

tak jsem nakonec doma, v pondělí mi doktorka předepsala nějaký kapičky do nosu, vincentku ve spreji a čajík, tak hajám, smrkám a kapu se... aspoň si konečně na chvíli odpočinu ;) .
ještě jsem pak odpoledne volala gynekoložce, že sem nemocná a co mi předepsali, tak to je prej v pořádku a v úterý po velikonocích jdu na prohlídku, a v pátek pak mám mít prohlídku na gyndě, tak mi říkali, že to dyžtak nemusim ukončovat nemocenskou a že by jí rovnou navázali,
tak nevim. na jednu stranu mne to v práci dost vyčerpává a stresuje :( a na druhou bych docela chtěla ještě chvíli vydržet, a spoń duben a květen, v květnu mám mít stejně prvních čtrnáct dní konečně dovolenou :) , tak jsem myslela, že bych se kdyžtak nechala nechat doma po ní. To bych byla 26 týdnu, a stejně už se pro nic pořádně nesehnua nenatáhnu, takže by se mi pracovalo ještě hůř než v posleních týdnech :( , teď budu osmnáct, už mi tu nemocenskou navrhovali minule, ale já bych ráda vydržela i proto, že teď ještě dořešujem bydlení, smlouva o smlouvě budoucí i hypotéka už je podepsaná, tak zbejvaj nějaký zápisy do katastru a kupní smlouva a do měsíce bysme měli mít klíče :00:

Ahoj, taky se mi to nevyhlo. Měla jsem chřipku před dvěma týdny a bylo mi taky hrozně. A co ti dali za léky? Mně napsali Ambrobene roztok. Je to hnusný blivajz, fujtajbl, ale rychle mi to zabralo.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka