Poradna v 35+3

30.11.2010

Ahoj holky,
hlásíme se po poradně v 36.tt. Vše je v pořádku, malá sestouplá, je hlavičkou dolů, čípek 1,5, zavřený, tep miminka 134/min. Dělal mi stěr na streptokoka, výsledky budou v pátek a od příštího týdne začínám chodit do nemocnice. Už jsem se objednala a první návštěva je v úterý 7.12., bude i KTG.
Jinak já mám od minulého týdne kilo nahoře, otékají mi nohy (spíš se s oteklýma už probudím), ale večer je to horší, tlak i moč v pořádku.

Mějte se pěkně, pápá Lucka a Verunka

Ahojky, to je fajn že je všechno v pořádku. Já jsem dneska taky 35+3tt, ale musím říct že otoky mám teda čím dál horší, kotníky nemám skoro žádné ruce mě až bolí a pořádně ani nic neunesu. Nejhorší na tom je že beru i léky na tlak, takže si ho musím měřit 2x denně abych náhodou neskončila s preeklampsii v nemocnici :(
Mě říkal dr. že od 36tt začnu chodit na kotroly do nemocnice, kvůli tomu, aby si oni nastavili medikaci a připravovali se se mnou na porod. Je fakt že rodit mě budou oni ne můj gynekolog, tak ať nás mají pod kontrolou :) Jinač KTG je boží, jak slyšíš jak maličkému buší srdíčko - pro mě je to 20 minut s usměvem na rtech :)

ahojky ty ozvy dělaj jenom v nemocnici?Ja jedu teď ve čtvrtek 36tt a myslím že my říkala že to bude dělat tam jednou nebo dvakrát a do nemocnice až po 38tt tak uvidím jestli jsem ji špatně nepochopila :a:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

záleží na doktorovi a vybavení ordinace. ten můj má jen jakýsi malý přístroj do ruky, kdy sondu dá na břicho a slyšíš srdíčko. Tady to KTG měří ještě činnost dělohy. Ale pokud to Dr. u sebe, tak je to fajn, že nemusíš chodit nikam jinam. Mě připadalo tak zvláštní, že jsem se tam dnes telefonicky objednávala a jak zvedli telefon ozvalo se: Fakultní nemocnice Olomouc, porodní sál, prosím. Tak takový zvláštní pocit, že se už objednávám na porodní sál. :-)

Ahoj,no ty uz to mas opravdu za par :€s€: jinak do te nemocnice to jdes na ty ozvy?jak tam poslouchaji to srdicko a tak?Me ma doktorka do zadne nemocnice jete neposlala,ale to asi pro to ze to delaji primo tam,tak nevim,to ale asi bude ono ne?

In reply to by Ledai

A jdes tam sama?manzel totiz chce jit taky,tak nevim jestli to neni blbe.No me sestra rikala ze to bude trvat tak 45 minut,uz se ale moc tesim :€s€:

In reply to by Monina24

jde se mnou, ale jestli půjde dovnitř, to nevím. Já jezdím do Olomouce k Mudr. z naší dědinky normálně autem, ale už mi není příjemný řídit a taky mám už strach, tak musí jezdit se mnou ( v buse je mi zle a vlak máme 3km pěšky:-( )

ahoj luci, tak to jsou super zprávy. já jdu na monitor příští pondělí, už se i těším, no vlastně se těším na každou poradnu :))) na stěru jsme byli taky, doufám, že ho mít nebudeme :)
ty otoky musí být nepříjemné, obuješ ještě boty? ještě že tohle nemám ;) ťuk, ťuk. ale už mě nepálí ani žáha, mám totiž trošku sesunuté břicho dole a už nemám mezi břichem a prsama stoličku, tak je to asi tím :)

In reply to by monule0303

boty naštěstí obuju, spíš mám mega lýtka a kolem gumičky kotníkových ponožek. Včera jsem koukala, že i z prstíků se večer staly malé špalíčky.
Moc se neraduj, já byla ráda, že otoky nemám a ze dne na den buch a mám je. Ale zase mě netrápila žáha, jak hodně holek tady jo.

In reply to by Ledai

chudě :( tak si zkus dat nohy nahoru a víc odpočívat.
nee to ani neříkej, že bych to mohla mít, nechci :n:
mě kupodivu poslední dny netrápí nic.. divné, že? ještě minulý týden jsem myslela, že už to nedám, protože jsem nevěděla jak si lehnout, žáha mě pálila, všechno mě bolelo.. no a ted fakt nic, nevím jestli nejsem divná :metal: taky to může být tím, že jsem byla v pátek u dr a říkal, že by jsme mohli mít prcka i na vánoce doma.. tak třeba mě uklidnuje to, že už to mám fakt za pár! kéž by se dr nemýlil... :\x:

Ahoj, jééé ty už bys mohla mít na Vánoce prďolku doma :-).
Ty nohy asi nic příjemného,ale jak tak slyšela od těhu kamarádek,tak je to ke konci horší a horší...ale hlavně,že je malá v pořádku a i ty. Co je KTG? :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky