Avent lahvičky???

30.11.2010

Holky, prosím, potřebuju poradit. :help: :help: :help: :help:

Od narození malý používám lahvičky Avent. Nikdy s nima nebyl problém. Malá mi ani jiný lahvičky nechtěla. (Ikdyž občas okolo uzávěru ukáply, ale šlo to!) Čas od času jsem vyměnila dudlíky, už to bylo třeba. A teď naposled, jsem koupila celou lahvičku (260ml) i se čtyřma dírkama dudlíkem. A nahoře pod dudlíkem je takový kroužek, kterej se tam nasazuje, (to dřív nebylo, to bylo bez něho a byla čirá, teď je takový jako by mléčná a jinej materiál) pak dudlík a pije, ale za chvíli jí dojde v lahvičce vzduch a dudlík se pomalu vcucává dovnitř a čeká na to, až malá popustí vzduch pusinkou, ale ona na to neni zvyklá,nechává mi všechno, protože jí to nebaví a nejde jí pít.Když jí to popondám, je vzteklá, že jí to chci vzít.A pije sama, takže aspoŃ po dobu, co pije, něco udělám a nemusim čekat, na to, abych popondala lahev na popuštění vzduchu. Dřív pokaždý vzduch šel okolo sám a nikdy s dudlíkama problém nebyl a dělají mi to i zbývaící lahvičky, který nemají ten kroužek okolo a dřív tomu tak nebylo. Jen od tý doby, co jsem koupila nový tyhle dudlíky, ale je mi divný, že to dělá i na origoš lahvičce i ten dudlík, kterej k ní byl? Nemáte někdo s tim nějaké zkušenosti? Co dělám špatně? Moc děkuju za info a pomoc!!!

Kliknutím vložíte smajlíky:

Jani já tedy nevím, my lahvičky nikdy nepoužívali, jen pak učící hrníčky a měli jsme jeden od Nuku a když v něm měla mlíko a sáa a sála bez přestání tak ta násoska se taky zastrčila dovnitř, tak začla řvat, přišla jsem, povytáhla, takhle jsem to udělala párkrát a ona se to naučila, takže jak pila a začlo jí to zalízat tak přestala, aby tam došel vzduch, nebo když jí to zalezlo tak si to prstíkama sama zase vytáhla, tak nevím, já myslím, že to za chvíli pochopí, ne?

Někdy se stane, že lahvičku hodně utáhnu. To se ten kroužek jakoby moc vtlačí dovnitř a nepouští to právě ty bublinky. Musím to malé vzít a odšroubovat, kroužek vytáhnout a nasadit volně a znovu zašroubovat, ale ne tak moc utahovat. Taky se mě to stane, když hodně ohřiju mléko a když to pak zchladím, je to tam taky jakoby přicuclé, musím zase povolit a upravit :o)

Já s tím teda zkušenost zatím nemám, ale nejsou ty velké dudlíky tak dělané schválně, aby si ten vzduch pouštěli sami a učili se pít jiným způsobem než jako miminka? Víš jako příprava na učící hrníčky.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka