dnesni den-mám pocit,že jsem v nebi

29.11.2010

Tak se s vámi musím podělit o svůj báječný den.V noci jsem spala přímo luxusně (po těch x týdnech nespaní),ráno jsem v pohodě vstala,nasnídala se.Pak jsem se vrhla na úklid a pečení cukroví.Je to divné,dneska mě vůbec nic nebolí,netlačí,ani mrňousek nezlobí.
Připadám si jakoby v euforii a v nebi.Ani nejsem unavená a dokonce jsem se byla prijít do toho parádního sněhu.
Doufám,že mi tohle rozpoložení vydrží co nejdéle.
Jak jste na tom vy?

Tomu se říká přelévání energie - já jsem úplně mrtvá, tak někdo tu mojí energii musí mít :-D Je super, že je ti fajn...jen at to vydrží :-)

No tak to ti tiše závidím :( já jsem dneska jako spráskaná,navíc mi celý den tvrdne břicho a malá tlačí do močáku,kyčle bolí jako blázen.... :€[€: no v podstatě klasický stav :) Ale je fakt,že minulý týden jsem měla asi takový dny 2 jako máš ty dneska a měla sem úplnou raodst z toho kolik sem toho zvládla.... :€): Ale pak zase přišly ty horší dny,každopádně si užívej že se cítíš tak krásně :one:

Jak se Ti k tomuhle stavu podařilo dospět? Prosím Tě co nejpodrobnějš popiš návod, protože já mám dneska pocit pravého opaku. Břicho sotva vleču, měla bych toho tolik udělat (respektive mám takový pocit) a nejsem k ničemu možná. Celej den se přemlouvám ke každý činnosti - ani na mlsání chuť nemám. Břicho bolí, nejradši bych si pustila telku a nic nedělala. Už se modlím, ať je prosinec a tu malou princeznu mám vedle sebe. Vím, že pak se nezastavím, ale aspoň se mi uleví od toho nákladu. :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky