Kolik máte hadříků?

26.11.2010

Hezké odpoledne těhulky,
tak jsem si udělala revizi hadříků co už máme pro malého.Myslela jsem že skoro nic nemám,ale vytahala jsem to ze všech těch tašek jak jsem chodila nakupovat a je to celkem dost.
Mám:
body dlouhý rukáv: 19ks
body krátký rukáv: 17ks
dupačky dl.ruk.: 5ks
dupačky bez ruk.: 8ks
tepláčky: 3ks
různé soupravy: 7
čepičky: 10ks
různé vršky(mikiny,košile): 12ks
1x zateplený fusak do autosedačky
1x kombinéza
+nějaké botičky a ponožky.
Skoro všechno je ve velikosti 56-62, pár kousků max.68, takže na čas si dám trochu pokoj v nakupování..... :€): Teď jsem teda objednala asi 10 balíků z mmb,ale pak už budu kupovat až v lednu :€):
A to myslím že přítel může být rád že čekáme chlapečka, protože když jsem si předtím myslela že to bude holčička, nakoupila jsem skoro podobné množství během měsíce a pak to následně prodávala :€):
Nejlepší je, že další tunu věcí dostaneme k Vánocům a potom k narození....
Na druhou stranu si myslím že tohle prcek nikdy nemůže unosit.
Tak jsem se pokochala a jdu to zase všechno naházet do tašky.Prát,žehlit a zaklízet budu až tak v polovině ledna.Co vy?Máte už vypráno,nebo to taky necháváte po Vánocích?
Tak se mějte krásně :€s€:

Koukám jak blázen........jsem asi divná, ale nemám ještě vůbec nic. Jsem 23.týden a pořád se bojím, že je brzo něco pořizovat, ale když to tu tak pročítám, asi bych mohla už začít. Jsem asi přehnaně bojácná.

In reply to by Hanal

Já myslím že ve 23tt už klidně můžeš .. ;) ale musíš to cítit. Já se do ničeho taky nehnala ... Potřebovala jsem cítít že teď už chci že teď už můžu.
Moje švagrová mi chtěla stále něco nosit a já to zakazovala!! Nikomu jsem nedovolila mi domu cokoliv přinést. Al pak po triple testech jsem koupila první věcičku pak druhou až za 14 dní ... :) Apak zase dlouho nic .. Ale pak jsem už nějaké věci dostala a už se to vezlo. Už jsme věděli že čekáme holčičku a bylo to. A v sobotu už jsme si přivezli postýlku ( na tu jsem chtěla počkat po vánocích, ale známá mi ji prodala za výhondou cenu, tak nebylo s čím otálet :) )
takže až bude ten správnej čas něco koupíš uvidíš .. ;)

Ahojky, tak já to zatím nepočítala, ale mám hodně po dcercev neutrální barvičce, pak budu kupovat modrou, ale z vlastní zkušenosti budu kupovat jen overálky, protože v tom se malá cítila nejlépe a když si představím, jak jsem ji soukala do bodyčka, košilky a ještě dupaček a pak se třikrát denně totálně po...., tak není nad praktičnost overálků, doporučuji :) jinak máme fusak, kočárek, vaničku, taková klasika

In reply to by gumídek

Ahojki :a: tak já se musím k tobě přidat =) nejvíc sem malé dávala dupajdy s rukávama =) a když došli tak sem jí dala bodýnko s dl. rukávkem a dupajdy bez rukávku toť bylo vše naše oblečeníčko, + nějakéty tepláčky ale jen pár no a svetříky, 2x kombinézky, 2xsouprvičky teplákové pěkné. Njvíce jsme teda nosili tohle =)

Ahoj holky,
tak já už taky něco málo mám, vše skoro neutrální ;)

1x dupačky
21x body dl. rukáv
36x body kr. rukáv :O
14x overal
1x punčocháčky
3x kabátek
3x mikina
4x tepláčky
1x tepláková souprava
3x ponožky slabé
3x čepička bavlněná
1x bunda
1x kraťasy
1x spací pytel
1x lehátko do vany
1x ohřívač lahví
4x láhve 260ml
3x láhve 150ml
1x odsávačka mléka
1x hračka
trojkombinaci kočárek ;)

Jsou to velikosti od 0-6měsíců.

Něco málo neutrálního jsem koupila na dovče v Anglii, zbytek od sestřenky. Dnes mi ségra poradila obchod s dětskýma potřebama, takže jsem si už vytvořila seznámek:
http://kocarkyliberta.cz/index.php?p=ordersBasket&sOption=del&iElement=…

Po Vánocích do Ikei pro komodu, skříň, postýlku, přebalovák a vaničku...
Tak pište další seznamy :a:

Ahoj Gábi .. :)
Tak teda jako já si myslela že toho mám hooodně, ale ty máš mraky !! :C]]:
Tak jsem to taky sepsala (mám to trochu dost podrobně) , aspoň se můžeme navzájem inspirovat .. :€m: Koukám ale že inspiraci zatím budu brát já od tebe .. :metal:

4x dupačky bavlněné
1x dupačky sametové
3x body dl. rukáv
1x body kr. rukáv
3x body bez rukávů
3x punčocháčky
1x kabátek teplý
1x svetřík s kr. rukávem
2x set - svetr + čepička (pletené)
1x lacláčky teplé
1x lacláčky (pleténé)
4x košilka do dupaček dl. rukáv
2x ponožky slabé
2x ponožky teplé
2x rukavičky bavlněné
2x rukavičky teplé
1x čepička tplá
1x čepička bavlněná
1x baret
1x mikina s kapucí
1x spací pytel
1x sandálky

Velikosti mám různé asi dvě věci jsou jen 50, ale zbytek je 52,62 i 68 .. při tom jak jsem byla veliká já čekám že budeme mít velké miminko :///:
Jinak teď fakt skoro nenakupuju, hodně toho dostaneme k Vánocům, slyším to ze všech stran :s: . Čekám že s Michalem dostaneme ponožky a zbytek bude pro :girl: .
Prát a žehlit budu taky nějak v tom lednu. I když už jsem si dost věcí vyprala, ale něco už je zase nové, tak budu prát a žehlit už pak vše najednou ;)
Přeju hezký den a doufám že někdo dlaší napíše seznámek .. :C]]:

In reply to by Sarah.Saphi

Ty jo máš toho taky hodně. :one:
Já taky čekám že na Vánoce se na mě a na Michala lehce zapomene a všechno bude pro Míšánka....a příští Vánoce? :€): :€): Tak ty už si dokážu živě představit teď...Jojo,skončilo nám období kdy jsme dostávali my a teď už jen utřem nos :€):
Já právě taky vše najednou.
Máš i 50?Tak myslím že s tou se asi nechytneme :€): :€):
Tu jsem prý měla já když jsem se narodila a byla mi větší,ale mám takový pocit že naše prtě do 50 nenarvu :€): :€):

In reply to by reserved

Ale jo mám toho dost, proto se teď krotím .. ;)
No a s tou padesátkou, vím že se asi nečapu, ale je to tak krásňoučky ... :s: že jsem to musela koupit.
A stěma Vánocema ... :qu: přesně utřem nos !! A ty další tak to už ho utřem na 100 pro !! :€):
Jinak v tom Bambinu jsem ještě nebyla. Půjdu až po Vánocích .. nechci teď už vážně nic kupovat,přesně vím jak by to dopadlo kdybych tam šla .. :€m:

In reply to by Sarah.Saphi

Já sem předtím na holčičku taky koupila nějakou 50 :)
Ne,fakt tam nechoď.Protože to nejde tam nic nekoupit :€): Byla jsem tam v úterý, jenom se mrknout :€): a dopadlo to tak, že jsem si odnesla tu flaušovou kombinézu (vpředu je vyšitej westík jako naše Sára)+nějaké dupajdy(těch máme totiž málo :€): :€):
Takže já se budu snažit do ledna Bambinu vyhnout :€):

In reply to by reserved

Tý jo začínám se Bambina bát .. Smiiich, jestli je to až takhle ... Smiiich. Byla u mě mamka a přišla řeč na ty věcičky co už mám a uvědomila jsem si že mám ještě schovanou taky takovou flaušovou (nebo něco takového) kombinézu. Je na ní medvídek. Ale psík by se mi taky moc líbil. Ale oni tolik nedělají ty maltézáčky a když tak s dlouhou srstí a to se mi nelíbí ..
ty jo a dupajdy .. no těch máte opravdu málo. Si na konci těhu můžeš otevřít krámek s dětským oblečením ... Smiiich
No ale ta padesátka .. to si ještě pokecáme jak to dopadne .. ;)
Jinak dneska ráno porodila moje známá - spíš Michalovo kamarád se stal otcem :)) A ona měla termín 10.12 - takže také dřív. Jsem na to zvědavá. Už je třetí co vím že porodila předčasně ...
Hezký večer ...

Já jsem také měla nakupovací manii.....nakupovala jsem hodně přes net nebo od holčin....Nevím jaký mam přesný počet oblečků,ale myslim, že první půl rok skoro nic nekoupíme.......Já jsem kupovala i velikost 56,62,68 ...asi tak...potom oblečení od holek tady si myslim, že bude ještě malinko větší. Něco malinko jsem nakoupila v krámkách,ale převážně balíčky od holek ve kterých je opravdu krásné oblečení za pár korun........Ty malinké děti to opravdu nezničí. Pokud to maminky nějak nezaperou...., tak to vypadá pořád hezky.Každý mi říká ty toho máš to ani neunosíte....my jsme to z mamkou zhodnotilo, že toho zase tolik nemáme,ale že už nic nebudu kupovat. Potom až podle potřeby......čekáme holčičku, tak doufám, že nebude veliká po tatínkoví, který měl při narození 4,8 kg.... :s:
Ani jsem na začátku netušila, že toho tolik nakoupim....,ale potom bude korunek méně až budu na mateřské......a přinejhošim to můžu vždycky prodat....
Holky potom mam ozkoušený obchůdek...http://www.detsky-obleceni.cz/, tak se mrkněte jestli některá něco scháníte...oblečení se mi nezdá drahé a je opravdu krásné :)
My už máme nakoupené skoro vše....už jenom chůvičky a nějakou komodu pro holčičku...
Tak jsem se pěkně rozepsala, tak se opatrujte a hezký víkend :)

In reply to by martik12

To určitě, také jsem naobjednala nějaké hadříky z mimibazaru a skoro vše vypadá jak nové.Je pravda že tyhle malé věcičky má prcek na sobě jen párkrát.Já mám teda většinu v 56 a 62 (pro holčičku jsem měla i nějaké věci v 52), ale jelikož tatínek byl taky velký,tak ji raději nekupuji. :€):
Na ty stránky se mrknu a snad nic nevyberu :€): :€): :€):
My už teda máme všechno i z těch velkých věcí, chtěla jsem to mít před Vánocema všechno nakoupený.
Chybí nám teda ještě kosmetika, ale tu nakoupím až někdy v lednu,v únoru.
Kupuješ si plenky?Já se teda už zásobuji, když mají akce.
Tak přeji hezký den :a:

Já ještě nemám ani jednu věc, doma mě pořád straší at´ s nakupováním raději ještě počkám, ale už se na ně vyprdnu a něco si koupim. Pa

In reply to by Adelhaid

Mě to taky pořád říkali, ale myslím že po triple testech se už může pomalu nakupovat...já teda nakupovala ještě před :€):
Nejvíc teda nakupuji někdy od září.
Je fajn už něco doma mít.Hlavně se pak na to můžeš pořád koukat a představovat si, jak v tom ty naše zlatíčka budou vypada...já to teda alespoň tak dělám ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky