Piju glukózu

26.11.2010

Ahoj holky,tak to mám tady před sebou(glukozu),chvilku jsem váhala a nakonec se napila.A musím říct,že to není zase úplně tak hrozný.Čekala jsem to horší teda.Myslela jsem,že to bude chutnat jako Lactuloza nebo něco takovýho,ale je to spíš jako hodně oslazenej čaj(ten Nestea-citron) a Octenidol(to je na výplach pusy,když jsou afty)dohromady.No ještě uvidím,co to se mnou udělá posléze,že :-)Ale snad to bude v poho.
Hlavně aby ten výsledek byl v poho :-)Tak sem potom hodím info.Krásné ráno.Pa pa

hodnoty jsou v pořádku.Cukrovku nemáme,jupíííí!!!!!

Jinak vypití v pohodě,ale potom mě bylo nějak divně,jakoby se mi to chtělo vrátit :-)Taky z hladu mi nebylo dobře,ale teď jsem se pořádně nadlábla a už je to O.K.

Ahojky, ja jsem si to vychutnala v pondeli. Bala jsem se ze to nedam, ale uplne v pohode. A me to moc chutnalo. Sice pak tak po 15 minutach jsem mela takovej jako naval, ale to bylo spis tim jak jsem to vypila rychle. Vysledek nam dopadl na jednicku tak drzim pesti at to je tak i u tebe:)

ahojky mamino, tak ty už to máš za sebou, mě to čeká nejspíš v pondělí.
ale nijak se tím nestresuju, kord, když píšeš, že to není tak strašný.
tak držím palečky, ať je výsledek v pořádku.pa

Aho Soni :). Tak já na tom byla podobně, taky jsem se hrozně bála jaký to bude, nakonec mi to docela chutnalo .. ;). Tak držím palce aby výsledek byl v pořádku!! ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka