Kde je Porodnice F-M, hledala jsem tu v sekci porodnice, marně...

25.11.2010

Kde je Porodnice F-M, hledala jsem tu v sekci porodnice, marně... To nikdo neví o Frýdku-Místku, nikdo tam nerodil?? Já tam budu rodit v červenci a nemůžu najít nikde žádné hodnocení. Hlavně tady mě to mrzí.

Rodila jsem tam dvakrát a v obou případech jsem byla spokojena. Samozřejmě že se tam najdou vyjímky, které by člověk bacil, ale jinak tam jsou moc fajn. Měla jsem ještě možnost Havířov, ale tu jsem zavrhla.

nemůžu si stěžovat, nejdříve jsem chtěla do OV, nakonec FM a super, nastupovala jsem o den dříve kvůli vyvolání, takže jsem to ještě v klidu s kulatým břuchem okoukla. Jediná nevýhoda je, že porodní sál je o patro níž a musí se přes čekárnu, kde jsou lidi z venku.... nadruhou stranu se jde ale i přes novorozenecké, takže mě rozveselili mimi co tam ležely...
doporučuji

tak já jsem první mimčo rodila v Třinci, teď čekám druhé a chci taky rodit ve F-M. Termín mám v březnu a s manželem se tam chystáme v prosinci kouknout, ale každý koho znám si to tam pochvaluje. :metal: Já teď bydlím v Havířově, ale tam určitě rodit nechci. :€\€:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

mám 13. července a jsem z Frýdlantu nad Ostravicí takže docela kousek. :-)

Ahojky.Já jsem ve Frýdku -Místku rodila dvakrát a chystám se i potřetí.
Moje zkušenosti jsou ty nejlepší.Lékaři i sestřičky naprosto úžasní,laskaví a usměvaví a to se jich u mně vystřídaly dvě směny.Porodní asistentky mě povzbuzovaly a hladily,když viděly jak trpím ,hrozně moc mi tím pomohly.Porodní sály krásné,měli jsme tam klid a soukromí a pohodlí.Doufám,že ani potřetí se nezklamu a budu moci říct totéž.Zatím můžu říct,že já i manžel jsme byli nadšeni jak laskavostí a péčí,tak prostředím.

ahojki,já tam rodila taky v červenci a můžu říct,že personál uplně super,doktoři i sestřičky moc ochotné a hodné... fakt super,se vším mi pomohli a byli hrozně ochotní... :) kterého července máš termínek?? náš malý je 10. :) měj se hezky ty i prcek :) pa šimik a veruš

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka