vítám se v 8tt a jsem nervózní ze zítřejší kontroly:-)

25.11.2010

tak už jsme se zase o týden posunuli, ale protože ještě nemám těhu potvrzené, jsem už tak z toho čekání na kontrolu vynervovaná, že mi včera začalo být tak nějak divně dobře a začala jsem být nějak v pohodě. Ale zítra už mě asi klepne pepka, až tam půjdu. Nevím, čeho se bojím-jen ta nejistota-člověk se těší, říká si, že už je ve 2 měsíci, čeká na doktora 3 týdny a pak čeká jen samé dobré zprávy-tak uvidíme. Každopádně už zítra .......................-))))))))))))))

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahoj Kylli, neboj bude vše jak má být, a to těšení si užívej a strach hoď za hlavu !!!..jinak si pamatuju,když jsi tady psala, a to jsi byla s chlapečkem a teď čekáš druhé :) to je hezké....nevím jestli s imě pamatuješ, ale já jsem taky těhu :) 12+5 ! takže držím palečky !!!

ahoj Kylli, neboj bude vše jak má být, a to těšení si užívej a strach hoď za hlavu !!!..jinak si pamatuju,když jsi tady psala, a to jsi byla s chlapečkem a teď čekáš druhé :) to je hezké....nevím jestli s imě pamatuješ, ale já jsem taky těhu :) 12+5 ! takže držím palečky !!!

Ahoj Kylli, zítra držím pěsti!! A neboj, já si na první návštěvu u doktorky taky počkala tři týdny, ze začátku mi přišlo jako dobrý nápad a jak dny ubíhaly, byla jsem si jistá míň a míň. Holky se tu radovaly z vysokého HCG v krvi a čekaly ještě na potvrzení srdíčka a já měla v ruce pořád jen ten pozitivní test a nic víc :-). V čekárně u doktorky jsem pak byla nervní jako dlouho ne...ale vyplatilo se, miminku už ťukalo krásně srdíčko! Tak tfuj tfuj..

In reply to by Rokl

Děkuju moc za uklidnění. Moje dr ani krev nebere, když to vidí na ultrazvuku.
Takže já mám taky jen ty testy a nic víc .-)
Snad to bude ok. Snažím se šetřit,odpočívat, nešpiním jako v prvním těhu-tak uvidíme :-)

In reply to by Rokl

TEDA KOČKO, TY ALE UMÍŠ POTĚŠIT. NO JASNĚ, HOLKA BY SE ŠIKLA, ALE NA DRUHOU STRANU BYCH BYLA I HROZNĚ RÁDA ZA KLUKA-TAKOVÉHO POŘÁDNÉHO JAKO JE VOJTA. ŽÁDNOU PADAVKU, ŽÁDNÉHO UKŇOURANCE-POŘÁDNÉHO CHLAPA.
MOHL BY TEDA BÝT KLIDNĚJŠÍ A SPAVĚJŠÍ NEŽ VOJTA, ALE JINAK AŤ JE STEJNÝ :_)
VOJTA MILUJE FOTBAL, HOKEJ-UŽ CHODÍ S TÁTOU NA ZÁPASY, DOMA FURT HRAJE. JEZDÍ NA KOLE (ODRÁŽEDLE), UMÍ KRÁSNĚ MALOVAT, JE MOC ŠIKOVNEJ, VNÍMAVEJ, NESMÍRNĚ MU TO PÁLÍ A STRAŠNĚ SI PAMATUJE. ALE UŽILI JSME SI TEDA TY 2 ROKY S NÍM ŘÁDNĚ. ALE FAKT UŽ SE TO POMALIČKU LEPŠÍ-JE S NÍM UŽ DOMLUVA, I KDYŽ STÁLE MÁ PROBLÉMY S POSLOUCHÁNÍM-HALVNĚ VENKU, FURT NECHCE CHODIT ZA RUKU, TAK DOUFÁM, ŽE UŽ TO KONEČNĚ POCHOPÍ :-)

In reply to by Kylli

:) Tak máme to podobně. Zbyňďa už chodí s taťkem tady u nás na hokej...je pak celej večer nadšenej, taťka se tam s ním po tom stadionu hrdě vodí za ruku a natřásá se jak páv, jakýho má už velkýho kluka :s:. Každopádně si říkám, vyzkoušet se má všechno, kluka už máme, tak teď bysme třeba zase mohli prubnout tu holčičku...nějaký ty culíčky, sponečky...aut už máme plnej barák, takhle bych aspoň věděla, co kupovat druhému dítku za dárky :-). Ale jinak...jako miminko bych si přála míń uplakaný (malej spával jakž takž dobře), ale v období kolem toho druhého roku co je teď Zbyňďa už jsem na to svoje dítko taky patřičně hrdá, je to velikej šikula, moooc chytrej! Dřív mu ta chytrost asi překážela, protože ji neuměl vybít nebo co :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky