Cara na pupiku

25.11.2010

Ahojky maminy cekatelky a maminy, mate nejaka zkusenost stim,ze kdyz se v tehu udela ta cara na brisku tak ze je to holcicka a kdyz tam ta cara neni je to chlapecek? :oD porad to zkoumam co asi vtom brisku mame za pokladek:o)

Ahojky,já bych tomuhle vůbec nevěřila..čáru jsem měla přes celé bříško a narodil se chlapeček..:) Jsou to jen povídačky..

Ahojki :a: tak já to můžu potvrdit !!!! U malé čára jak :pig: a ted u Rostíka nic :|€|: a to sem se těšila na čáru =))

Ahojky, ta my čekáme holčičku a čára zatím není..respt. velice, velice slaboulinká.....tak uvidíme...jinak jsem 27tt a přibrala jsem zatím 5kg, ale myslím, že kdyby se mi zázrakem podařilo jít po dlouhé době na wc, tak budu mít snad o 2 kg míň... :s:

tak jsem četla tady ty příspěvky od holek a je to fakt asi pokaždý jinak ;) , spolehnout se na to nedá :) . Já s první dcerou přibrala 20 kg a zvracela jsem, z druhou taky 20 kg a nebylo mi vůbec nic a teď čekám chlapečka a měla jsem jen večerní nevolnosti a přibrala 8 kg a termín v únoru, takže těch 20 kg už to nejspíš nebude :s: . A čáru na bříšku ani u jednoho těhotenství :€O: :€s€:

In reply to by Lena Pl

Ještě doplním, že ani podle zvracení se to nepozná. Naše mamka prozvracela skoro celé těhu u mě i u ségry, když jsem já stále jen zvracela, tak všichni říkali jak to bude holka a jak už jem psala dole, máme už skoro půlročního zlobila ;)

ahojky,já mám dceru a teď čekáme chlapečka a čáru jsem měla u malé i teď,ikdyž teď je o něco slabší,ale je.....a ty jsi psala že jsi málo přibrala,tak si myslím že u vás bude holčička......já u malé první shodila a pak přibrala 9kg,teď jsem začala přibírat hned a už mám 11kg navrchu!! :) máme v rodině zatim 5holek a vždycky jsme málo přibrali....tak uvidíš....hlavně že jste zdraví!přeji hezký den a pohlaď :€O:

In reply to by Gianna44

Jojo,jeste ani kilco navrch,hodne lidi mi rika ze holcicka kdyz nepribiram,to bych byla stastna,ale pritelova rodina by me asi zavrhla kdyby jsme meli holcicku,uz me to i stve jak o miminku vluvi porad jen jako chlapeckovi...to ja mimiskovi rikam pupik nebo piskot a jaK kdyz na to slysi:oD

In reply to by Iva.a.anka

áále,....nezavrhnou...a když chcou chlapečka tak ať si ho pořídí oni!!hlavně že bude to bobátko v pořádku.......a že manželovi je to jedno,ne?!oni ať si říkají co chcou!!u nás to nikdo neví co budeme mít a taky se tady mluví o holčičce.....já se jen zasměju a v duchu si řeknu....kdyby jste věděli... :o))

mám dva kluky a holčičku a čáru jsem měla pokaždý.Akorát u kluků mi bylo dobře a u malé jsem měla těhotenské nevolnosti.Jenže jsem byla o 10 let starší:-)

hahovo (neověřeno)

Ahojky, měla jsem čáru jako blázen ještě skoro 3 měsíce po porodu a mám kluka! :///:

:a: :a: :a: ahooooooj...no já ji tam teda mám (takovou slabou zatím) a čekám :°*°: ale nevím jestli to je pravidlem nebo jen nějakej babskej kecík... :00: :///: :///:

ahoj ja u obou tehu caru nemela a mam holcicky , a kamosky co meli tak vetsinou to byli kluci :-d i kdyz mamka rikala ze ji mela u vsech 4tehu a 3x holka a jednou kluk :-d

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Tak na tom asi nic neni:o) nam se ten rostak proste neukaze tak musime zkoumat sami:o)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Tak na tom asi nic neni:o) nam se ten rostak proste neukaze tak musime zkoumat sami:o)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Tak na tom asi nic neni:o) nam se ten rostak proste neukaze tak musime zkoumat sami:o)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka