ahojky holky ,ještě jednou se ptám

25.11.2010

ahoj evčo, a rodičák ti posílá ossz ve zlíně? já mám totiž tento měsíc s něma problém s nemocenskou.. už jsem tam volala a slíbila, že do příštího uterý mi to pošlou na účet..

to trochu nechápu, jak se to může stát? copak nemají nastavený trvalý příkaz? já to vůbec nekontroluju. kdyby mi nedorazil, tak to asi ani nezjistím :00:

In reply to by lolka

No my to taky nekontrolujem ,vůbec nevím kolikátého chodí ,ale víme kolik zhruba máme na účtu a rodičák tam nebyl :( Uvidím co mi řeknou ,dneska jak tam půjdu .Tak dávají mi hovno na trojky a ani to hovno nepošlou

taky se mi to už stalo,fakt je lepší si tam zavolat.Jinak mě chodí kolem 18 a myslela jsem že přijde dýl,když byl 17 svátek a dorazil v poho.Bohužel,kdyby zapoměly,omluvu asi nečekej,U staršího syna se mi to stalo před vánoci,přišlo mi to až předSilvestrema jejich "omluva"byla,že mohou vyplácet do 30.Jsem z toho byla na nervy.Držím palce,atse ti jen někde pozdrželo!!!

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

a hlavně fakt tohle nechápu,protože na to nedokládáš příjmy a stejně ti to po....A hlavně,většina lidí to fakt potřebuje.Kolikrát si říkám,že se tváří,jako by to vyplácely z vlastní kapsy.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka