Nechce mi čaj.

24.11.2010

Dubínci, nevím co mám dělat Davídek mi nechce čaj, pořád mu zkouším a on nechce. Mám asi 5 druhů čaje, zkoušela jsem asi 5 saviček, dokonce jsem i koupila učící hrníček, ale on prostě nechce.... :n:

Ahojky, tak Davídek jeden den vypil asi 50ml. obyč vody a dnes asi 100ml. malinového čajíku, hurá alespoň něco :-)
Jinak si dva dny pořád šahá do pusinky, tak možná zoubel, ale nechci to zakřiknout. Tak ahoj a všem děkuji za rady.

Já mám doma 6.měsíční holčičku která je plně kojená. Asi před týdnem chtěla být skoro každou hodinku u prsa, asi nám lezou zoubky a hodně slintá, tak jsem jí také zkusila dát čajík heřmánkový, ale vůbec ho nechtěla. Koupila jsem broskvový a ten jí teda moc chutná :one: . Nejprve jsem jí tu savičku zmačkla aby to ochutnala a pak sála uplně sama. Mám flašku Aventku. Denně vypije 100ml. Tak ať se vám brzy zadaří a Davídkovi nějaký čajik brzy zachutná :s: :a:

tak samo to bylo u nás...zkoušela jsem vše možné..jednu dobu sem čaje ředila i štávičkami ale to se docela prodraží, pak pila jen štávy ředěné vodou ale jsou drahý 25kč za lahev a tu měla na 2 dny...tak sem sladila čaj glukopurem ale to jí tež nejelo..nakonec sem začla sladit medem a od té doby ho pije 4-5 flašek denně, což sem si mohla nechat dřív jenom zdát, s tím medem to má fakt jinou chut...ale já ji to začla tak sladit až od roka, dřív asi nee, takže mustíe holt nejspíš vymyslet něco jinýho.

Ahoj, Zuzanka je starší a pije jen vodu z kohoutku co pijeme my. Učila jsem jí pít asi 3 měsíce a pomohl jen hrníček se lžičkou. Oni to nakonec pochopí :a:

Ahojky... my jsme sice letňátka, ale na čaj jsem malého učila měsíc... Taky vůbec nechtěl. Pak nám pomohlo, že jsem do 100ml čaje nalévala cca 20ml šťávičky... S tím to pil... dávku jsem snižovala a teď už pije jen holý čajík :-) Tak to zkus...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka