Abdukční balení - prosím o radu

23.11.2010

Ahojky holky,

v porodnici nám oznámili, že máme špatné kyčle, tak že musíme dělat tzv. široké balení. Kdo se s tím setkal, tak ví, že je to plínka navíc, aby mimi mělo dál od sebe nožky. Včera jsme byli na kontrole v 6ti týdnech a doktor nám řekl, že to není ani dobré, ani špatné, tak ať to preventivně dáváme dál. No jenže poslední dobou už s tím máme problémy. Ta jednorázová plenka na té látkové nedrží, takže to je jak kdyby malá neměla žádnou plínku. Neplní to účel, že by měla mít nožky od sebe a ani neplní účel ta jednorázová, takže při každé potřebě musíme přebalovat. Nemá někdo nějakou radu, jak se to dá udělat? Nějaký tip, aby oboje plínky "fungovaly" jak mají? Děkuji předem za odpovědi...

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj. My to delali obracene. Nejdriv jednorazovku a na to az tu latkovou. Pres to bodycko a pekne to drzelo. :a:

In reply to by Eleanorka

My s nimi chodili i na kontrolu a ortoped je chválil... jsou normálně schválené ortopedy, tak se nemusíš bát, jak tě odrazuje maminka pode mnou... já být tebou, tak koupím tu menší velikost... je to i podle kil, v lékárně ti určitě poradí!

In reply to by andrejiika

Taky jsem je koupila a od doktorky dostala vynadáno,že spíš ubližují,že je mám okamžitě hodit do koše.Že jen s maminek tahají peníze.I mi to ukazovala,ale už si to moc nepamatuju.Malé už budou v únoru dva roky.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka