Hoky,prosim, kdo nakupujete pres eBay??

22.11.2010

Ahojky holky,byla by tady nejaka maminka,ktera ma zkusenost a je zbehla v nakupovani pres eBay??Chtela bych tam neco koupit,ale nemam to paypal a v podstate tomu ani moc nerozumim..byla by tu nrjaka ochotna??moc dekuju!!

Kliknutím vložíte smajlíky:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahoj,dekuju za odkaz...ja to prave uz zkousela a nemuzu takhle platit..:-(

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Tak to ja se na to pozeptam..mam ceskou sporitelnu..tak mozna taky vydavaji specialni karty..mrknu i na jejich stranky,treba se tam o tom neco dozvim..dik

In reply to by elisak

Ahojky, mám účet u České spořitelny a účet u Paypal a stačí když si zajdeš na pobočku ČS a necháš si odblokovat kartu pro placení po internetu a nastavit limity pro placení.Karta se kterou můžeš platit na netu má na zadní straně 3místné číslo, které zadáváš při registraci na Paypal.

In reply to by elisak

Ahojky, specialni karta to ani myslim nebude.Moje maminka ma ucet u CS a Visa kartu, a mela kartu jakoby jen zablokovanou pro platby pres internet.Zasla si na pobocku a do druheho dne to bylo odblokovane.
Jinak se Ebaye a Paypalu neboj, je to vsechno pojistene a bezpecne pro nakupujici a i pro prodavajici.Ja pouzivam Ebay pres 8 let a nikdy jsem nemela sebemensi problem.Drzim palecky at to co nejdrive vyresis a koupis si kocarek svych snu, bez toho abys musela prodat ledvinu :c: , ceny v Cechach jsou fakt silene.
Hanka

In reply to by elisak

No prave!Ja ziju uz 9 let v Anglii a pokazde, kdyz prijedu do Cech tak jen koukam...jidlo za stejne penize, benzin za stejne penize, obleceni a spotrebni zbozi ooohromne predrazene, kosmetika to same!!!Bydleni je tady teda o dost drazsi, stejne jako i hromadna doprava, ale to je na jine diskuse. :c:

já ti neporadím s paypalem, ale zkušenost s nakupováním máme kladnou.
kupovali jsme přes eBay kočárek, protože v Německu ho měli o 7 tis levnější než tady,
zaplatili jsme to ve čtvrtek a v pondělí ráno už u nás zvonil kurýr s kočárkem v obrovské krabici .-)))))

takže všechno proběhlo v pohodě

In reply to by elisak

jen pozor na reklamaci-musíš ten kočárek reklamovat v případě nějaké závady tam, kde jsi ho koupila-což je dost komplikovaný, když ho kupuješ např v Německu nebo Itálii
my teda naštěstí s tím problém neměli-máme kočárek už 27 měsíců a v létě by měl ještě začít vozit druhé dítko, takže se ještě projede.
Jinak my jsme kupovali Chicco a v ČR nám v Chiccu řekli, že mají na prodej např. náhradní díly,ale reklamaci u nich uplatnit nemůžeme-že musíme u prodejce-takže to bude asi jediná nevýhoda.
Ještě ti chci napsat, že v ČR ten kočárek stál skoro 20 tis a my ho z Německa i s přepravným pořídili za 12600,-

In reply to by Kylli

Dik za upozorneni,to jsem si myslela,ze to tak bude no,bohuzel,to je riziko...tak to jste poridili fakt nadherne!!Ja to nechapu tady ty ceny,zrovna pro ty deti tady je vsechno oproti jinym statum tak predrazeny,se mi to prici jim tady za ty nekrestansky penize mastit kapsy..

ahojki, ja nakupuju pres ebay hodne casto. S cim bys potrebovala poradit? ale pokud vim, tak se skoro vzdycky musi platit pres paypal. A taky bych ti to doporucila, je v tom totiz i pojisteji kdyby neco.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka