Spaní miminek♥

18.03.2008

Holky, když večer dáváte miminko ke spánku, necháváte mu rozsvícené tlumené světlo v pokoji?

Já jsme najela na jiný usínání. Bylo mi jí hrozně líto nechávat v ložnici samotnou, tak jsme si jí naučili, že si jí dáme na sedačku do obýváku a ona do 9 usne a pak jí jen přenesu. Vím, že jsem měkká, ale ona cítí, že tam jsem s ní, tak je hodňoučká a za chvilinku usne. Do ložnice bych za ní musela pořád lítat. ;)

Ahojky Peťulko :e): :e): :e):
jak se daří??? Co Michálek??? Spinká ti v noci?? :///: Nás trápí prdíky, tak dávám SaB a pomáhá to. Dneska se 2x pořádně po... :qu: :qu: :qu: A je klid. Michálek začíná protahovat dobu kdy papá, už jsou to 4,5h. :one: :one:
Na spaní mám celou noc rosviceny světýlko ;)
Moc děkuju za odkaz na lehátko, objednala jsem ho pro Míšu a moc se mu líbí :qu: :qu: :qu:

In reply to by happysil

Ahojky Silvinko, někdy je dobře a někldy zase hůř :r: Docela zle Míša usíná....někdy mu to trvá i hoďku a půl :w: S prdíkama jsme už na tom taky trošku lépe :00:
Tak to máš šikulku, že Ti tak dlouho v noci vydrží....mi přes den papáme tak co 2 až 3hoďky...a v noci co 3 až 4hoďky....jak dky no :k:
A jak se jinak máte? N ějaké pokroky Míša Vám dělá? Náš už se usmívá když je vzhůru, začíná si žvatlat a už pase koníčky :one:

In reply to by PETRUSE333

Peťulko,
Tak to máte docela dobu než Michálek usne :n: To jsme na to líp, ale každý miminko je originál :h:
Pokroky??? :s: Michálek pěkně přibírá, měli jsme na tvářičkách hnusnou vyrážku, tak jsem musela 2x k doktorce než našla vhodnou mastičku. naštěstí už je to v pořádku :qu: Začíná se usmívat a doráží na mě :!k: je rád na bříšku, kde se točí na strany a zvedá hlavičku. Sleduje barevný hračky :°: Hlavičku taky zvedá, ale vydrží jen chvilinku :one:

nenechávám, malá se tak naučila, že když ji večer uložím do ložnice do tmy, tak jde spinkat ( ona mi totiž ta moje princeznička přes den nespí) ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky