Asi se už něco chystá

22.11.2010

Ahoj holky,tak po probděné noci jsem zjistila že se asi něco chystá.Celou noc mě bolí dost silně podbřišek jako při ms ale teda silněji,a nutilo mě to neustále chodit na wc.Takže jsem skoro celou noc pročůrala.A jsem úplně skvělé nevyspaná.Ještě že to dítě je hodné a nic moc po mně nechce.Teda nechce se ani přebalit a převlíknout.Půjdu si za chvilku dát sprchu jestli to bříško nepovolí od těch bolestí.Jen nevím jestli je normální že něustále sebou to malé šídlo sebou šije,a do toho jsou ty bolesti.První porod byl vyvolávaný a tak jsem z toho jelen.Takže vůbec nevím co se to děje.Ve čtvrtek mám termín tak doufám že do té doby porodím.A jak se máte vy těhulky a maminky?

Ahojky holky,možná vám budu připadat jak hysterka,ale já z prvního těhu vůbec neznám žádné bolesti kromě porodu.Mě když manža vezl do porodky po odtoku plodovky tak jsem pořád žádné neměla.Jinak jsem se dneska celkem i vyspala,tak se to uklidnilo.Malý si ze mně asi střílí,mu hned jak vyleze ukážu prďolkovi malému.no nic méně jdu ve čtvrtek na poradnu do porodky tak uvidím co mi řeknou.

In reply to by tauruska

Já měla oba porody také jiné.... První jsem měla s těmi bolestmi, které máš teď. Začaly ve středu odpoledne, ve čtvrtek sílily, ze čtvrtka na pátek jsem se už moc nevyspala, byly po pěti minutách. V pátek rána mi odtekla voda a po obědě se Zuzanka narodila.
Druhý byl jiný, to nejdřív odtekla voda a bolesti začaly až za 24 hodin....
Myslím, že to má každá mamča tak, že je každý porod jiný!
Hlavně, aby se to moc netáhlo a byli jste oba v pořádku!!!!

In reply to by Messina

MArti tak nic,trochu to přešlo,a když tak už se chystám rovnou uložit na wc ať to nemám v noci daleko,a připravuju se na další neprospanou noc.Ono mě ten podbřišek bolí i celý den ale dá se to vydržet.

Já jsem taky v noci furt chodila čůrat a bolelo mě bříško, no ale nepoznám, jestli se něco chystá. Ale ty už jsi, koukám, zkušená maminka! :-) Já jdu zejtra na poradnu, tak mi snad něco nadějného řeknou. Teda té hrozný, ta moje netrpělivost, teprv zítra mám termín :-)

In reply to by tauruska

tak to vypadá na poslíčky. Ty dokážou kolikrát pěkně potrápit a můžou být podobně bolestivé jako pravé kontrakce. Jednu chvíli můžou být i pravidelné a během dne můžou vymyzet a zase se dostavit. Je to naprd když nevíš zda už se něco neděje a pak to skončí...

Tak trošku bolest přešla ale nic moc.snažím se to vydržet.Ale jen doufám že totak nebude až do porodu.A kdybych se neozývala tak se mi nechce ani psát ale vědět dám co a jak.

No to je malej neklidnej určo tím úplňkem co byl :one: ...normálně to na mě nepůsobí, ale co jsem těhu tak skoro každej úplněk nespím a malej tudíž také řádí:-)...jinak ti přeju brzký porod - třeba hned dnes :one: ...já mám termín zítra, tak jsem teda zvědavá i na sebe :00:

No tak sprcha nepomohla,tak se uvidí co bude dál.Jdu přebalit malého striptéra,a zajdeme za babičkou,ještě že pracuje blízko nás.A taťka bývá do dvaceti minut doma.Ozvu se co a jak.

jůůůůůůů Petinko tak přece jen že by se Filípek rozhodl vykouknout dřív nebo se aspoň chystá na termínek???? jupíííí... držím moc moc pěstičky.....

tak ja ti drzim moc moc palecky at je vse v pohode a at to mas brzo za sebou...tesim se na fotecky!!!!!!!svym zpusobem i zavidim takoveho malickeho bobanka si doneses domu jupi....tak uvidis jak to bude a ozvy se papapap myslim na tebe

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky