noo fuuuj

22.11.2010

Ahoooj holky,mě bylo v sobotu taaaak zleee...dělala jsem k obědu segedin a večer už jsem jen blila... :( Myslela jsem,že už nevolnosti jsou za mnou...je možný,že to prcek nechtěl? Asi bych zelí holky neměla co? Tak papá a krásný těhulkování...:)

Ahojky já jsem jsem zase nemohla jíst houby.Hrozně je miluju ale malímu asi nechutnaly a tak mi po nich taky bylo blbě.

Jo jo, asi to miminku nesedlo :) My jednou seděli na terásce na pivku a nějaký pán si tam dal klobásku s křenem, hrozně moc to vonělo a já na to dostala šílenou chuť. Dala jsem si, báječně jsem si pochutnala. V noci to začalo, pořád jsem lítala na záchod a ještě teď, když pomyslím na klobásku (jsem v 28tt) tak je mi blbě, fůůůj!!! Přítel jí měl taky a jemu špatně nebylo... Jinak třeba zelí mi nevadilo, spíš maso, ale to si musíš vychytat sama :) A při prvním těhu jsem zase nemohla jíst chleba, jen jsem cítila tu vůni, bylo mi blbě. :a: :papa:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahojík...tak to já zas musim zaklepat,že mi po ránu blbě nikdy nebylo,teda zatim...:D taky se ted vyhejbám zelí,jen když ho vidim ve skleničce tak mi je zle...:D Krásný zbytek těhulkování,at máš mimíska co nejdřív u sebe. Pá

Buď v klidu, já začínám tenhle týden 16tt a občas je mi po nějakém jídle špatně a hned letím k míse. :( Je to jednou či dvakrát do týdne .... asi to mímovi nesedlo :D Já si dělám srandu, že naše mimi je po příteli vegetarián. Minule sem jedla vepřový gulášek a hned jsem letěla :D Tak se měj pěkně :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka