vánoční výzdoba...

21.11.2010

ahoj holky, už Vás pohltila vánoční výzdoba? Loni jsme se těsně před vánoci stěhovali ještě 2 v 1, letos už je malá z bříška, tak přemýšlím už teď nad novou výzdobou. Něco jsem už nakoupila, není to brzdo, co stromeček? Letos pořídíme asi umělý kvů-li malé, aby nebyl tak těžký, kdyby náhodou spadnul :€{€: ..... Máte někdo ty samé choutky už vyzdobit vánocemi???

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj taky bych už začala přece jenom je za týden první adventní neděle, tak v týdnu bych mohla zajít na nějaké větvičky a začít něco připravovat, jak na dveře tak na stůl..

ahoj, tak výzdobu budeme dělat asi na začátku prosince, a stromeček ten ozdobíme tak pár dní před vánocemi, vždycky ho dělám dřív ale zase ho uklízím už kolem silvestra, ale zase ozdoba v oknech nám vydrží až do února :s: , není nikdo kdo by jí sundal. Jinak stromeček máme taky umělí, ale určitě se k živýmu zase vrátíme, není nad vůni živýho.

ahoj, tak já ještě nezdobym. Zatim koukám co se prodává a čekám až to trošku slevní. V týdnu budu mejt okna a první víkend v prosinci už zdobyt začnu-už bude advent :) . Stromeček budeme mít živej. Od té doby co jsem s manželem máme vždy živej stromeček.

In reply to by JaMiOn

no já okna už mám, teda jedno poslední mi chybí 4 m široky francouzká okna a do toho se mi fakt nechce :€{€: stromeček jsme měli s manželem taky vždycky živý, ale právě kvů-li malé bude asi umělý, no uvidíme.... :€s€:

In reply to by Pavla2010

no my zase kvůli dětem kupujeme živý. Vždy ho jdeme společně vybírat a je to moc pěkný. Potom ho Ondra s taťkou zdobí. Ta vůně když se přinese z venku je úžasná. Pokaždé když se vrátíme z procházky a cítíme jak voní, tak hned nasajeme atmosféru. Já bych se živého stromku nebála.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka