Císařský řez...

20.11.2010

ahoj,poradi nekdo kdo mel porod cisarem?zajimalo by me jestli je lepsi pri epiduralu nebo celkove anestezii.Jak je to s tatinkama u porodu,kolik cca dni tam ztravite atd. A kdyby nekdo popsal cisare u Apolinare v praze..bylo by to skveleee budu tam rodit.Diky za kazdou odpoved :)

Ahojky.tak já měla epidurál a pak nakonec celkovou anestezii,bylo to za pět 12,jinak by se malá udusila...Ale řekla bych ,že to rozhodnou až doktoři co bude pro tebe nejlepší ne????Při plánovaném císaři už někde být tatínci můžou,u nás nebyl,protože to bylo neplánovaný...Jinak po pěti dnech jsme šli domů....

Ahojky tak já ti napíšu za pár výsledek :///: ...pujdu na císař do Apolináře, jinak tatínek může být když si dáš Epi, já celkovou nechci, i když vědět že mi řežou břicho psychicky nic moc asi, ale chci vidět brzy miminko a chci být u toho. ;) a mít tam manžela. :metal: no a bojim se už ted, ale to je normální :€z€: tak doufám, že to dobře dopadne.

In reply to by Jamuna

Tak to budes strasne moc hodna kdyz mi das pak vedet..Ja prvni rodila normalne ale dali mi epidural..po nem jsem pak lezela 5dni na neurologii..Takze nevim zda znovu epi podstoupit nebo celkovou ..uvidim no..do tech zad to docela boli kdyz ho pichaji ale pak necitis uz vubec nic..Drzim palecky a neboj se ..vse bude urco ok :) Pro me je to uleva vedet ze pujdu cisarem protoze muj prvni porod byl opravdu hororovy..

Ahoijky, ja rodila cisarem v OL,ale segra pred mesicem v Praze u Apolinare, nechala si dat epidural a myslim, ze v pohode, na nic si nestezovala, co vim, nemela ani svorky v brise, jak ja v Olomouci, rodila v pondeli(den predem si pichala doma inkjekci) a domu sla v sobotu.

Ahojky já jsem před devíti měsíci rodila císařem ale rodila jsem ve 36+4 takže jsem tam byla s malim týden než nabral do 2400g.Rodila jsem ve Slanym a personál uplně super.Měla jsem celkovou anestezii,ale pani co tam byla smnou měla první hočičku lokálkou a druhou už byla taky celkovou.Říkala že je to lepší celkovou,sice oni to moc radí nemají protože musejí pospíchat aby miminko vyndaly brzo.Já příště zase půjdu na celkovou.

Ahojky cisare jsem tedy nemela ale hodne jsem zjistovala mela jsem riziko, ze by maly musel ven takle takze, tatinek muze byt na sale jak kde nekde to povoleno maji nekde ne /i podle toho jsem vybirala byla jsem rozhodla pro epi a manzela jsem tam chtela za kazdou cenu mit/ jinak bezne se pousti po 5 dnech pokud nejsou nejaky komplikace samodrejmne...
no a k narkoze ja uz bych sla jedine do epi zkusenosti s celkovou kdy jsme prisli o prvni mimi mam dosti spatne jeste po mesici jsem se cela trasla byla slaba jak moucha neustale vsude padala proste evidetne mi nesedla takze kdyby cokoliv budu se celkove branit zuby nehty :s:

In reply to by žabičkax

Ahoj,ja jen co znam z ziveho vypraveni mamky ktera rodila ted v listopadu. Pred zakrokem udali vysetreni ji i mimiska,pri cemz neustale zapojovali tatinka. Pak na sale ji zavedli hadicku na curani,kterou mela po celou dobu epiduralu. Epi pichaji do patere takze se maminy musi stocit do klubicka prez to velke brisko aby se trefili spravne. No a pak lehnout napojit kapacku. Celou te prikrejou tim zelenym platnem kde maj jen dirku na miminko.pak fikno nad ochlupenim.a jde to ven. Pry to cele trva max 50minut. Ale mamka mela po 20ti min hotovo. Jo a jeste ji svazovali nohy k sobe,to nevim proc. A 5-7 dni pokud je vse jak ma byt. A po zakroku budes den az dva na jipce a miminko ti budou dovazet na kojeni. Tak a to je vse co vim,tak snad jsem te nevyleka.hezky zbytek tehulkovani,a hodne stesticka.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky