tak jsem se pořádně vyděsila, brrr :(

19.11.2010

Tak jsem se dnes večer pořádně vyděsila, že mi odtéká plodovka. Byla jsem na záchodě a když jsem skončila, teklo to dál :(. Takže jsem počkala, až mi usne malá a vyrazila do nemocnice. Naštěstí se to nepotvrdilo, test na plodovku byl negativní a dole všechno uzavřeno :). Tak se mi fakt ulevilo, zdá se, že si tělo čůralo dál bez mého přičinění, prý se to občas stává. A rovnou mi malého prohlídli, je hlavičkou dolů a orientačně váží 1200 gramů ve 28.týdnu :k: . Takže budu pár dní odpočívat / pro jistotu / a pak kontrola u mého dr. :*8*: . No jsem vážně ráda, že je vše v pořádku :€s€: a přeju všem krásné a bezproblémové těhotenství :€O: . Mějte se hezky a pohlaďte pupíčky :h: :k: :a:

To jsi musela byt paradne vystrasena, hlavne ze je ted vsechno v poradku!
Jenom hezky odpocivej!!!Jeste mame do unora spousty casu :one:
Opatruj se a pohlad :€O:
Hanka

Ježiš takovýhle vystrašení :$$: , ale hlavně že to nic nebylo :one: !!! Stát se to mě, tak asi hrůzou opravdu porodim. Tak pěkně odpočívej :a:

je to hrozné....mě se nedavno stalo něco podobného....akorád já nečůrala, ale v práci jsem si všimla na židli fleků, pak i v autě, tak jsem volala doktorce a ta mě hned povolala do nemocnice na kontrolu, ale také se nepotvrdila plodovka...ufff, ulevilo se mi ;o)
Takl se hlavně opatruj a mimíska taky ;o)

In reply to by Hella5

docela dobře, jak ti bylo, hrozný, viď? Já myslela, že mě klepne :(. Naštěstí setřička i dr. byli moc milí, prý tohle řeší dost často. No já čekám třetí a nikdy jsem o tom ani neslyšela. No doufám, že už se nám to nebude opakovat, tak nám držím palečky a at máme zbytek těhu už bez těchhle ,, prima" zážitků. Taky se opatrujte, papa :€s€: :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka