Nespavost

19.11.2010

Dobré časné ránko, je tu některá, co taky nemůže spát? Zase od tří čumákuju a ne a ne zabrat, záda bolej a už opravdu nevím, jak ležet :€\€: Asi půjdu žehlit, protože přes den už toho moc neudělám, tak budu mít alespoň hotovo. Taky je mi nějak smutno, přítel není doma, jel na týden do Rakouska lyžovat, je mi z toho trochu úzko, protože ví, jak na tom jsem a klidně mě tu nechal, pak poslouchám od všech známejch, jakej je to sobec, jenže mají trošku pravdu, byl i před 14 dny a jediný měsíc, kdy bude snad doma je prosinec, v lednu - když já budu ještě v šestinedělí - jede znovu na týden a v únoru znovu a já s :e): sama doma, ani nevím, jak to budu zvládat, protože o tom, že by si vzal dovolenou a byl se mnou pár dní doma, nemůže být ani řeč :€}€: Ach jo, že by na mě padla depka? Tak já jdu radši žehlit, snad přijdu na jiný myšlenky.

Já ti trpim asi tak od začátku října, tenhle týden je to teda o něco lepší, ale i tak spim jak na vodě, a ještě před týden jsem se budila mezi třetí čtvrtou a tak hodinu až tři nemohla znovu zabrat, načež mne v sedm probudil ten náš dvouletej mrňpus, no krása, asi nácvik na šestinedělí :s:

Ahoj, já jsem si ještě před 14 dny pochvalovala, že spím, jak jezevec, ale zjevně jsem to nějak přechválila. Večer se převaluju, pořád si představuju, jak porodím, jaké to asi bude, jaká bude malá a tak. Pak se v noci budím, nevím jestli mě bolí břicho, vždycky to zaspím, ale je možné, že to jsou fakt poslové. No a dnes jsem se probudila v 6 ráno a do 8, kdy jsem měla budíka, protože jsme měli v plánu nákup, už jsem nezabrala.
Jinak k Tvému partnerovi, nechci Ti psát, že je sobec, to Ti moc nepomůže a myslím, že Tě to ještě víc rozesmutní. Ale je fakt, že aktivit má teda docela dost. Hele, ale možná Tě uklidní, že my doma máme dohady o tom, že jsem sama, na denním pořádku. Manžel pracuje do dlouho, dvakrát týdně chodí sportovat, teď byl dvakrát na koncertě, občas si zajde na nějakou tu kofolu, nebo do kina a jeden den z víkendu mi pláchne na celé odpoledne a večer, protože zkouší s kapelou. Je teda fakt, že je pořád v dosahu, jsme domluvení, že si kontroluje mobil a jezdí všude autem, aby se dostal rychle domů, kdyby něco...pláchnout za hranice bych ho ale asi nenechala, už takhle hudruju a dělám uraženou. Je to těžké, pro ty chlapy se to všechno změní, až když je mimi doma. My jsme domluvení, že zatím mu to budu jako (s kecama) tolerovat, ale po porodu si bere dovolenou a i pak bude co nejvíc s námi. A já i věřím, že to půjde samo a lepší, ať si to "odžije" teď. No nějakou univerzální radu Ti nedám, snad jen že výčitky a scény jsou na nic a že nejde spoléhat na to, že těm chlapům samo dojde, že věci už nemají tak, jako dřív. Takže radím: vybalit na rovinu, co Ti vadí, jak to chceš Ty, jak si to představuješ a uvidíš, co on na to ;)

u nás je to úplně stejný, jednak s tím spaním,taky nemůžu spát tak od 3 hodin a jen se převaluji a poslouchám jak to vedle v klidu oddychuje a přitom mi věčně tvrdí, že nemůže spát, protože chrápu. No a jak nemám chrápat, když na boku se mi špatně spí. Malá pořád šťouchá, že se ji nachce být nakřivo :s: . Jinak s tím že jsem věčně doma sama to máme taky stejné.....slovo výlet, mě dohání k šílenství. když není v práci,tak ve škole, nebo na výletě.....a nebo taky na půdě kde se realizuje na tvorbě nové ložnice a pokojíčku.To jedinné má omluveno---tu práci taky. O tom že by si vzal dovču až se malá narodí, nemůže být ani řeč. To už by mu nezbyla žádná na výlet do vánočního Krakowa se spolužáky.....jsou to fakt sobci. Co s tím naděláme. aspoň ty mimča nám to vynahradí....uvidíš!!!!

...mám ten samý problém. Večer tak tak stíhám dokoukávat večerní TV noviny, jak jsem z toho dne unavená a pak jsem od 3" od 5" (než přítel jde do práce) vzhůru. Mám pocit, že mi utvrdne břicho, nemůžu se pořádně otočit ze strany na stranu, na zádech to jde jen chviličku. A pak když lyším, jak vedle mě tvrdě odfukuje, ó všemohoucí, můžu se vzteknout. :) Ale ještě jsem se nikdy nedonutila jít něco dělat. A to touhle nespavostí trpím už asi měsíc. I když musím říct, že dneska jsem už hodně přemýšlela, že vstanu a půjdu třeba na internet, jestli tu někdo nebude. Koukám, že jsem klidně mohla... :-)
Snad se všechno vylepší, až budeme mít ty naše mimísky u vedle sebe a ne v sobě. I když to neustálý bušení v bříšku a různý těžkopádný převalování mi bude chybět. To vím jistě.
Měj se krásně, zkus víc relaxovat a užívat si, že jsi ještě 2v1 a nemyslet na to, že jsi sama. Vím, že přítel je moc důležitej, je to přece tvůrce Tvýho štěstí :|P:, ale máš tu nás.
Já mám taky problémy s přítelem, o tom bych taky mohla napsat román, ale musím říct, že tenhle portál MT mi tak přirostl k srdci a kolikrát mi tu holky pomohly, že se stal hned po emailový schránce mou nejnavštěvovanější net. stránkou. :-)
Měj se hezky a uvidíš, že až bude mimísek, bude hned všechno taky lepšejší.
:a:

Ahojky, taky jsem byla od 3hod. vzhuru a ne a ne zabrat... a ted jsem k.o. snad se mi podari neco dohnat pres den.. neb ja vubec pres den nespim.. Jinak se ti nedivim ze mas depky ze ten tvuj trajda a bude trajdat v dobe kdy ho potrebujes.. Toho to ziví nebo je to jeho zábava ?

In reply to by luciasnik

Je to jeho zábava, v práci je taky pořád od nevidim do nevidim, ale to mu nevyčítám, když ono to taky není zadarmo, tahle jeho zábava vyjde dost draho, on si to sice může dovolit, ale já mám pak vztek, že počítám každou korunu, jestli můžu něco koupit a pak když si tohle uvědomím....Já právě přes den taky už neusnu, takže jsem pak úplně vyřízená :help:

Ahoj Amísku,já jsem byla dnes vzhůru v noci,protože mě děsně pálila žáha a navíc mi došlo Rennie a neměla jsem si co vzít.V chytré knížce jsem se ještě dočetla o prášku do pečiva,ale chtělo se mi zvracet a to pomyšlení,že by jsem ho měla pozřít,šílenost :(.
Jinak co se týká přítele,buď ráda,že Ti odjel jen lyžovat.U nás je to trochu jiné.Ten můj odešel úplně.Jsme v době sbližování teď :),ale je to na dobré cestě.Když se přijde na mě(nás) podívat dáme si i pusu a obejmeme se,což by se jinak asi nedělo.Komunikujeme spolu také v pohodě.Stejně bychom se moc nevídali,je pracovně moc vytížen a jezdil domů jen v noci,tak mi to ani nepřijde.Chce to čas a bude to zase dobré :).
Máš vyžehleno? :) Když jsem kolikrát nemohla spát taky jsem šla něco dělat a pak když jsem cítila únavu šla jsem se natáhnout :).
Pohlaď pupíček :€O: :k:

In reply to by Domicek

JJ, vyžehleno mám, taky mě to unavilo, tak jsem se šla ještě natáhnout a nic....
To mě mrzí, že to takhle dopadlo, že odešel úplně, ale zase se to třeba ještě spraví, sama píšeš, že jste na dobré cestě. U nás je to tak, že se chodí domu jen vyspat, je stále v práci a když není v práci, tak má spoustu koníčků, jde běhat. lyžovat, squash, kamarádi a já nevím co všechno ještě, když je náhodou doma, pustí si počítač a nás ignoruje a přitom dítě chtěl, to on naléhal....já to měla vidět, má dceru z předešlého vztahu, který skončil z toho samého důvodu - nestaral se, nebyl doma...nakonec si ona někoho našla. K nám jí vždycky jen přivede a starej se. Když jsem cokoli potřebovala (teď už si o nic ani neříkám), tak se na mě akorát utrhl a byl nepříjemný a stejně nepomohl, na matriku ho dostat byl nadlidskej úkol, prej je to můj výmysl jen abych ho dostala z práce, co já se nažadoniila, aby tam se mnou milostivě zašel (nejsme oddáni). Mě to mrzí o to víc, že opravdu nemám bezproblémové těhotenství, téměř každý týden letím do nemocnice s krvácením, už je to vážně na hlavu, znám už tam snad každého doktora....a neměl čas mě jedinkrát do té nemocnice doprovodit, i když jsem ho prosila, že mám strach, ať jde se mnou. Koukám, že to ze mě pěkně vypadlo, to jsem ani neměla v úmyslu. Děkuju za podporu. Moc.

In reply to by Amísek

u nás to bylo něco podobného,pořád jsem žadonila,aby měl alespoň jeden den volno,že jsem celé dny sama,ale to bylo pořád,že musí pracovat.No já to chápu,že pracovat musí,když já jsem na nemocenské a teď už na MD.Volno měl jeden den v týdnu,ale nebylo to pravidelně.Bylo toho na nás oba moc tak jsme se dost hádali a on odešel k rodičům,aby měl klid na práci.Hmm.Teď už je to o něco lepší,ale ze začátku,když odešel byl hnusnej do telefonu a že už mě nechce a bla,bla.Jinak i přesto všechno mi dává peníze na nájem a tak,aby mi nic nechybělo a přitom by taky nemusel.Ale jsem ráda.S jeho rodiči vycházím skvěle což je taky moc fajn.Jako chlap mi chybí,ale jinak mi nechybí nic :).A na matrice jsme byly bez problémů naštěstí :).Tak se drž :k: .

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky