Dnesni kontrola a musim na operaci..:(

18.11.2010

Ahojte holky, tak jsem dneska byla na kontrole :*8*: , detatkum se dari obema dobre. Pekne rostou a jsou to urcite holcicka a kluk (mam to potvrzene od 3 doktoru...). Akorat u dvojcatek je velike riziko predcasneho porodu, protoze dve miminka delaji vetsi tlak na delozni hrdlo. To mam zatim v poradku (okolo 4cm), ale byla mi doporucena mala operace - cerclage delozniho hrdla. :*[]: Je to uzavreni delozniho hrdla stehem. Pak je velika sance, ze se miminka narodi az po 35tt. Takze mam termin 29.11., trva to asi 10 min v narkoze. Pak tam musim jeste zustat presnoc a dalsi den muzu domu.
Jinak jmena pro mimisky jete nemame, nebo spis mame ale moc moznosti :!k: Tak to musime nekdy probrat..
Koupili jsme taky kocarek. Teutonia team Alu i sedacky do auta.. Pomalu uz taky delame pokojicek pro mimisky, priste sem vlozim fotky..
Takze vam vsem moc preji krasne dalsi tehulkovani :€O: a drzte palce, at to dopadne dobre.. :a:

Ta operace bude brhkačka :wink: Je to hodně časté.Na jména jsem zvědavá :hearts: a na fotečky pokojíku a kočíku taky...

ahoj, neboj se, je to pro dobro miminek. Je to dost častý zákrok. To je úžasný, že to opravdu bude páreček, moc ti to přeju a šťastnou ruku při výběru jmen. Tak mě napadá, taky budeme muset mít pro každé miminko dvě - jako že pro holčičku a pro kluka?? Těším se až nám ty vaše vybrané prozradíš a taky na fotečky.

In reply to by RenčaM

Ahojky, rozhodli jste se pro dvoji jmeno? Kdybych cekala jen jedno, tak bych mozna taky uvazovala... Ale takto, budu rada, kdyz se shodnem aspon na jednom. Protoze co se libi mne, to se nelibi manzovi a naopak... Zatim jedine chlapecke, ke kteremu jsme nemeli oba nic co dodat byl Lukas (Lucas), no a holcici, tam jsme nenarazili jeste ani na jedno, ktere by bylo 100% u obou..:)
Z toho, ze to bude parecek se oba moc radujem...

Ahoj maruš, uf, jsem se lekla, jestli se u vás neděje něco špatného ,ale vypadáto, že se jedná jen o provenci. Tak to je dobře. Budu džet palečky, ať to nic není. Je tak to je pkné, že bude páreček. Tak pak určitě vlož fotky, jsme zvědavá :).
jiank já jsme byla v pondělí na inseminaci, tak uvidíme. mějte se krásně a opatrujte se.

In reply to by JoHanule

Jo prevenci, akorat to bylo moje rozhodnuti nakonec a trochu se z toho strachuju, jestli to bylo spravne. Nejaka rizika tam urcite jsou, doufam, ze vsechno dopadne dobre.
Tobe moc drzim palecky, at uz to tentokrat konecne vyjde. :one: Urcite pak dej vedet.

Ahojky, tak to jsem ráda, že se všem 3 daří dobře, jen tak dál... S tím uzavřením si nedělej starost, dělají to často...švagrovka taky byla šitá,taky nějak kolem 22tt - a to čekala jen 1 malinkaté miminko... Tak se mějte krásně, a pohlaď mimišky.
PS: hrozně to letí, já nedávno řešila těhu a Kubulka má dnes už 9 měsíců... Se nenaděješ a už nebudeš 3v1.... :a: ale maminka 2 rošťáčků .....
PA
Sima+Kubík

pořádně si tam bobánky zašij, až bude čas, tak stehy povolíš a mimísci sami vyskočí :qu: . To by bylo, co? A jak kopkají? Jeden dolů a jeden do žeber, nebo už se usadili v břiše jinak? To musí být maso, ten můj budulínek se tak rozkopal, že dnes nemohli natočit ozvy, vždycky prchnul :€Ss€: . To musí být prča tam cítit dva :C]]:

In reply to by Hele

No pohyby citim teprve kratce, asi od minuleho patku teprve... No pred dvemi tydny na tom 3D jeste byli oba hlavickama dolu, dneska uz zase rozhadani, chlapecek hlavickou dolu a holcicka nahoru..:)) Taky jsem ten kotrmelec poradne citila..
Ten steh rikala, ze okolo toho 35-36tt akorat moje dr rozstrihne. Ze to ani neboli. Diky moc za povzbuzeni..

Ahoj, gratuluju ke kontrole a že se děťátkům daří dobře, to je nejhlavnější :-) A s tou operací bych se nebála a buď ráda, že ti budou dělat ten steh a nikde si nic na internetu nečti ať se zbytečně nestrašíš, vsude píšou něco jiného, ale já to četla ve všech knížkách a televizi jsem to viděla, že je to normální, když se čekají dvojčátka právě kvuli tomu, že hrozí předčasný porod, ale dělá se to třeba i těhulek, co čekají jednoho prcka a taky jim hrozí předčasný porod...tak se vůbec nestresuj :-)

A s těmi jmény se vám vůbec nedivím :-D Musí to být něco vybírat najednou pro holčičku i chlapečka, ale coo...času máš zatim dost, hlavně aby vy ste s nimi byli spokojení :-) Tak přeju šťastné a úspěšné vybírání !!
Taky přeju krásné pohodové těhulkování a palce budem držet určitě ! ;) :€O: :a:

In reply to by e.efa

Dekuji ti, uz se citim o moc lepe... Kdyz jsem se dneska vratila z nemocnice, tak jsem mela smisene pocity, nejdrive ze dobry... za pet minut a co kdyz.... atd, atd... Moje dr to nerozhodla sama, poslala me na kliniku a tam koukali a poradili... TAk diky..

Ahojky,tak ja když jsem byla těhulka před rokem a něco,tak jsem musela ležet v nemocici 3tydny kvuli infekci a udržovaní miminka. A byla jsem na pokoji se 3 holkama co čekali dvojčatka jedna měla paraček další dvě holky a další dva kluka a ja jsem čekala holčičku.Té jedné s těma holčičkama dělali taky ten steh a další s těma klukama davali pesar,nevím přesně co toje,ale říkala,že ej to na udržení miminek. A ta s tím párečkem,tak přenašela už 4dny:-( no a nakonec porodila ještě o den později než já..a to měla drřívější termín:-)Takže ja si myslím,že ti to pomuže:-)Tak se ničeho neboj:-) a přeju ti aby jsi měla zdrava miminka a zvladla pohodě porod:-) :a: Vendy a Simonka

In reply to by Vendy

Ahojky Vendy, Tak to si me potesila. Ono na internetu se da o tom najit vsechno mozne. Nekteri jsou pro a jini proti. Ale radeji uz to dal cist nebudu, protoze bych do toho 29. z toho zesilela..
A taky jsem si povidala s jednou sousedkou nedavno a ta mela dokonce porod ve 23tydnu, to je sila. To pak to miminko ma hodne problemu..
Ja taky domu verim, ze mi to pomuze. Diky..

tak držíme palečky at to dopadne dobře a mimísci tam jsou co nejdéle.Tak pohlad :€O: a ahoj :a: Alena a Honzík

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka