Mame kocareeeeek!!! :o)

13.11.2010

Tak si predstavte, ze jsme byli dneska v Malvikovi. Mela jsem z casopisu Maminka 20% slevu a tak jsme toho poradne vyuzili! Nejdriv jsme tam slintali s pritelem nad uzasnyma kocarkama pro holcicky a pak jsme ho uvideli :D... cerny X-lander. Rikam pritelovi, ze je moc drahy, ze to nejde a on, ze se zepta na cenu. necelych 16tisic a se slevou jsme ho poridili za 13, no proste bomba!!! :C]]: Jeste v obchode jsme se rozplyvali, co vsechno ma, ale jakmile jsme ho cely rozlozili doma, nestacili jsme se divit!!! Ruzny fusaky, drzky na vsechno mozny, destnik, no ja jsme v sedmym nebi :C]]: :€s€: . Pekne jsme si zpestrili sobotu a ja ted jdu do postele, protoze me je desne. Vcera jsem to uz nevydrzela a musela jit z prace driv a ze si zajdu k doktroce. No a ta, ze to vypada na zanet dutin nebo co, a poslala me na ORL, tam samozrejmne uz nikdo nebyl, bylo lehce po poledni ( lenosi ), takze me to ceka v pondeli. Uz se fakt tesim :spid: !! No tak ja padim, pohladte pupiky a svoje deticky, papa!!! :h: :k:

Ahoj, jůůů tak to je parádní kočárek se vším všude a ještě se slevou 20% ? No, nekup to !! :-D FAkt moc pěknej :one: :dance: Můžu se zeptat, jaká to byla sleva na kočárky ? Jako na určitý značky nebo v určitých prodejnách, že bych si honem pořídila ten časopis :-D Tak se měj krásně, kochej se krásným kočárkem a taky pohlaď :€O:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

jejda, tak to nevim jestli ho tam meli, my jsme tam sli s cilem koupit kocar od ABC Design a nebo tenhle, a mame, porad mam radost, to skoro jako kdybych si koupila novy auto!!! :D

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

já jsem právě prcek a chlap,taky neni moc vysoký :) fakt se mi moc líbí ještě jsem nenašla žádný podobný...ale nevím jestli má smysl kupovat takhle drahý kočárek,když už mimi určo mít nebudeme....Renčo,ty už víš jaký kočárek pořídite?

In reply to by Peetinka

já ještě pořád nevím, přemýšlím o tom sourozeneckém Phil and Teds, ale přijde mi tam to miminko "utiskovaný" fakt nevím, před tím jsem myslela že by jsme koupili Casualplay S4, ale ještě opravdu nevím

In reply to by RenčaM

jj Casualplay je taky moc krásný,ale má ho tady jedna maminka a už by prý do něj nešla kvůli korbičce prý je malá....a na ten sourozenecký jsem teď koukla a fak to vypadá,že to druhý mimi je tam utiskovaný....Ještě máme čas však mi něco vybereme :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka