To jsem jen já tak neschopná?

18.03.2008

Ahojky holky....zdravím Vás úplně všechny :a: :k: :h:
Já teda nevím, ale doma vůbec nic nestíhám :n: .....jen jakštakš uvařit, dát prádlo do pračky a vyžehlit.....ale kde je vysávání, mytí a utírání nábytku :n: ....Jsem jen já tak neschopná? Holky jak to doma děláte? :r: :00: :?

ivka222

ahojky Petruš,já doma také nic nestíhám,mám doma tři děti a připadám si k ničemu,v noci vstávám po dvou hodinách a ráno v půl sedmé k dětem a pak už si lehnout nejdu,večer jsem naprosto vyčerpaná a na umření,malej vyžaduje veškerou mojí pozornost a nejraději by byl na rukou.už opravdu nemůžu,ale uklidňuju se tím že to snad brzy přejde

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

:n: Ahojky Gábi, já si vlasy už ani nefoukám přes kartáč....to fakt na to nemám čas. Ale jsem ráda, že v tom nejsem sama a že i vy to takhle prožíváte ;)

Věroušek

No tak ja nezvladam ani to zehleni a to jeste nemam mimiska :n: Od te doby co jsem tehu sem jeste vetsi bordelar nez normalne. Nic se mi nechce, sem lina jak ves. Cely dopoledne rikam, ze az prijedu domu, tak budu uklizet ale prijedu a uz se mi nechce a protivi se mi to. Jenze kdo se ma na ten bordel koukat? Mladej nadava a ja se mu ani nedivim ale me se fakt, tak desne nechce :§)

Já jsem sama doma pořád, můj je v práci 12-14hodin denně. To musím ráno zatopit vyvenčit a umýt psy, pak vysávám, vytírám, chystám oběd, jde se ven na procházku se psy a kočárkem podle počasí tak 1-2 hodiny. Dodělám oběd uklidím si po sobě bordel v kuchyni. To už je večer tak znovu venčím pak se koupem.Než jdu spát tak ještě uklízím v kuchyni po manželovi a psech těm chystám masenko těsně před koupáním aby se mě nepletli pod nohama. To mezitím vším přebaluju a kojím a přikládám do kotla......a stihnu podrbat i s váma! Dnes jsem si musela do kotelny navozit uhlí. Peru a žehlím ob den - to věci na malou a plenky naše oblečení o víkendu, psí ručníky taky ob den ale ty nežehlím :s:.

Já né že bych nestíhala, ale nějak nemůžu a práce na mě vždy volá.... :s: Dneska jsem převlíkla postele, utřela prach, vyluxovala ložnici a chodbu, no a obývák, ten sem nechala miláčkovi, at ho vyluxuje....jenže ještě nedorazil domu. No a až budu mít u sebe malou, tak to nechci vidět, jak budu vše stíhat, ale nějak naplánovat se to snad dá, jen to nebude vše najednou jako dřív.... :)

ježiši.. tak to já jsem ještě neschopnější !!!!!! já ani nevařím.. prádlo taky vyperu tak obden nebo dva.. a žehlení ?? to tady na mě vždycky čumí kupa tak dva týdny :s: :!k: takže bud v pohodě !!

Holky díky Vám.....jen jsem byla zvyklá, že jsem pořád jen uklízela a teď z toho mám hrozně blbej pocit. No a někdy si říkám, že nemám tady sedět u PC a jít něco dělat :///:

jsi sikovnejsi jak ja, ja jeste nezehlila :D jinak nedelam skoro nic, moc mi pomaha pritel, vari a i dela ten "vetsi" uklid.. :k:

nemám zkušenosti, ale podle mě není důležité mít byt nablýskaný za každou cenu. Stačí, když to doma vypadá k světu a každý den se udělá něco. Také jsem zvědavá, jak to budu nebo nebudu zvládat. Ale neschopná určitě nejsi, neboj ;)

peťulko, klíd!!!!!! Máš spoustu práce s mrňouskem a spoustu času strávíš s ním. Určitě jsi schopná ;) a všechno se srovná postupem času. Nemůžeš chtít všechno hned :-)

Ale jdi ty, to já nestíhám a to ještě u sebe ani nemam prcka :s: . Já jsem toho názoru, že pokud to nebudu stíhat, tak mam ještě manžela, aby to za mě udělal a pomohl mi.

In reply to by PETRUSE333

Neboj, to se časem určitě poddá a navíc ti bordýlek nikam neuteče. To je dobře, že ti tak pomáhá, já od manžela čekám to samý, udělali jsme si ho spolu, tak se pak o to všechno musíme přece nějak podělit. Ale je fakt, že manžel i teď doma sám od sebe třeba luxuje, vytírá a tak a ještě u nás vaří převážně on... Tak mě tak napadá, co vlastně dělám já?? :s: :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka