mykoza a menstruace

16.11.2010

Holky, mám takový intimnější dotaz. Už měsíc mě trápí mykóza. Přírodní léčba nefungovala, takže jsem před 5 dny začala mazat Canestenem. Je to lepší, ale zatím to ještě není úplně pryč. Teď od pátku jsem měla mít menstruaci. Objevilo se mi jen slabounké krvácení, pak nic a a pak jen krvácení při močení v noci. Může mykóza nebo ten Canesten ovlivnit menstruaci? Těhotná bych být mohla, ale těhu test nic neukazuje a taky bych asi jen špinila. Myslím, že to bude spíš k té mykóze. Máte s tím někdo zkušenost? Děkuju

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky,jestli to máš už takhle dlouho,určo si skoč k lékař-ten ti napíše speciální antimykotika,otázkou je,jestli by se neměl přeléčit i manžel (já myslím,že ano).A krvácení asi může být i k tomu.

In reply to by lucininenka

Já to měla taky na začátku těhu. Dr. mi dal vkládací tablety, ale i tak se mi to hned vrátilo. Řekl mi, že už pro mě nemůže nic víc udělat... :? Tak jsem si pak pomohla přírodní medicínou a žehlením kalhotek. Teď jsem začala nosit těsné džíny a to je průser! Tak uvidím, jak dopadne léčba Canestenem a menstruace a pak tam zaběhnu. Už bych tam i byla, ale malá je očkovaná proti spalničkám a to má tu blbou dlouhou dobu, kdy má oslabený organizmus, tak se ji snažím nikam moc netahat. Zkusím ještě poprosit mamku, jestli by mi ji nepohlídala v kočárku. Tam snad malá nebude ječet, že mamina zmizla. K babičce jezdíme na chvilku a malá na ni není zvyklá...Tak pa díky za rady :)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Já tam chci právě skočit po té menstruaci (která tedy je a není...). Teď by to tam měl stejně překrvené, jak tvrdí...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka