Předposlední? poradna

15.11.2010

Ahoj holky, tak dnes jsme 38+6. Příští kontrolu mám v den termínu. Pan doktor povídal, že už se to blíží a jestli mám někoho, kdo mě případně odveze do porodnice. Tak jsem řekla, že si kdyžtak zavolám sanitku. Manžel je totiž tento týden s dcerou na našem druhém bydlišti a jaksi asi pořád počítá s úterním termínem, a tak tam jsou až do neděle a já pomalu počítám s tím, že se budu muset nějak sama zařídit, protože ho asi nedonutím, na všecko má výmluvy, proč to nejde a tak, a ani se mi vlastně nechce se doprošovat, i když je mi to celé líto :r: Rozhádaný nejsme, máme se rádi, na mimčo se těšíme oba, ale on prostě uvažuje nějak jinak. Zabedněně. V případě porodu dá dceru hlídat svojí ségrou, ale ta kdyby zrovna nemohla, tak že mi prej asi pak bude muset zavolat sanitku. To je jako kdyby se ani nejednalo o jeho dítě! Přitom já bych potřebovala, aby se mnou byl nejlépe právě ještě před tím odvozem, až se budu doma kroutit v bolestech a tak. Tenkrát při tom prvním potratu mě tak skvěle podržel a teď je to nějaký jiný. Skoro mám chuť toho mýho chlapa trochu nějak vytrestat!!! :devil: Zavolám potom mamce :call: , ta to má ke mně kousek, řekne mi, co a jak, no a když by to šlo - mám to do porodnice kousíček pěšky - tak to tam třeba vezmem procházkou, hihi :///: :s: No uvidíme, kdy to přijde, jestli až příští tejden, tak to tady bude manžel se mnou. Pardon, nechtěla jsem si stěžovat, chtěla jsem původně jen napsat, že už se nám to blíží. Je mi trochu smutno.

Kliknutím vložíte smajlíky:

to jsou prostě chlapi,mě zase mrzí že se mnou nechce jít manža k porodu,ale chápu,že má strach.Jinak nesmutni už to máš za pár!!!Držím palečky at to zvládnete co nejlépe. :a: :h: :k:

In reply to by Mimčo

Já vím, už se moc těším :-) Jenom jsem zároveň trochu zklamaná. Jo, koukala jsem s mámou, že v neděli je úplněk, a tak je možné, že bude okolo té doby více porodů :-) Jinak ve Vinohradské mají prej stop stav, tak jsem na to zvědavá, nerada bych, aby mě šoupli do nějakýho pokoje se 6 ženskejma z důvodu nedostatku postelí, maj tam totiž jinak na šestinedělí nové 2lůžkové se sprchou a wc, tak jsem si říkala, že netřeba platit nadstandart.

In reply to by Any

pokud vychytáš ten dvoulůžák tak to je určitě nadstandard zbytečný přepych.Ale pořád je to hop nebo trop,protože je hodně těhulí. :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky