Jooo a ještě ten cukr

18.03.2008

Tady se ty testy na cukrovku hodně řeší. Tak jsem se dneska ptala doktora jestli na ně půjdu a on řekl, že jsem mladá, že se povinně chodí od 25 let a já mu řekla, že babička cukrovku má a on řekl, že babička na to nemá vliv, abych tam prý musela jít tak by cukrovku musela mít mamka, táta nebo sourozenci. Takže nikam nemusim. Ale řekl mi, že kdybych je chtěla udělat tak stačí říct....

jo jo u nás je to taky tak mě je 24 a taky jsem na cukru byla a v rodině jí nikdo nemá,je to duslednost dr. a je to určitě dobře ale opravdu záleží na dr. :\x:

Ahojky,to ale není vůbec žádná pravda,rodinná anamnéza hraje velikou roli a když babička měla cukrovku,tobě by v těhotenství teoretick mohla hrozit taky. To bychom ti samozřejmě nikdo nepřáli. Mě je 21 let a doktorka mě automaticky hned na testy poslala a to cukrovkáře nikoho v rodině nemám. Se mnou na odběrech tam byly taky hodně mladé maminky. Nevím no,za to nic nedáš,ale jistota je jistota. A tobě může být třeba dobře,ale miminko je pak hypertrofický,váží třeba přes pět kilo-u těch co mají cukrovku a neřeší to. Ale tak to záleží jen na tobě. :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka