platíte za ultrazvuk?

08.11.2010

Jen by mě zajímalo jestli platíte za ultrazvuk? Když jsem byla poprvé tak jsem platila 300 kč a zítra jdu zase a to po mně prý bude chtít 150 kč. Zajímalo by mě jestli je to všude nebo jen u nás. A taky by mě zajímalo jestli vám dá fotku. U minulého těhotenství mi nedala žádnou měli fotku až s 3D. Díky!

Kliknutím vložíte smajlíky:

Jsem v 6tt+2 a doktorka mi při první návštěvě řekla, že po novu pojišťovna nehradí první vyšetření krve ve 12.týdnu a také velký ultrazvuk na vývojové vady v tomto týdnu na specializovaném pracovišti. UTZ má stát pětset a test krve čtyřista.

Platím si akorát roční poplatek 500,- u svého soukr. gynekologa, každou návštěvu mi dělá ultrazvuk, dává několik fotek i v 3D, dostala jsem již 3 DVD ve 4D a vše zadarmo, respektive v tom ročním poplatku, jinak neplatím nic a ani na ambulanci v nemocnici jsem nic neplatila. Při prvním těhotenství jsem si platila foto za 30,- a dvd 200,- ale to jsem chodila k jinému dr., který neměl utz ve své ordinaci. Tak možná zkusit změnit lékaře a nebo jak holky radí zeptat se na pojišťovně (je psáno, že hrazené jsou v těhu 3 ultrazvuky). Já jich měla i v prvním těhu víc (každý měsíc jeden) a stejně jsem neplatila nic.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka