okna mám umyté

18.03.2008

tak s představte šla jsem mýt okna to víte počasí na ně tak akorát pěkně pod mrakem no ideál. začala jsem balkónovými dveřmi to bylo v pohodě sundám si záclonu i z prvního okna a ejhle začalo chumelit no nic říkám si nejde mi to do oken tak to dodělám mám hotovo a jdu na druhé okno a co se nestane chumelí dál to jo ještě teď se to tam sype ale svítí sluníčko jako ďas ještě že to bylo poslední okno a moc mi na něj nesvítí to až tak za hodinu. no odpoledne ho dodělám komlpetně a nazdobím ho na velikonoce a bude mi chybět poze kuchyň tak uvidím možná zítra

Tak hlavne ze jsi byla na sebe opatrna a nic se ti nestalo :one: tady taky sviti trochu ale zaroven do toho snezi no jako u blbcu :s: :00:

tak tohle jsem dělala včera a jsem ráda,že to mám za sebou a samozřejmně mi to zmoklo :w: .Ale je mi to jedno,hlavně že je to udělaný :)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

fajn tak zítra ať prší tam u vás a já si tu kuchyň můžu udělat v pohodě domluveno??? já sem ráda že to mám ani nevíš jak to taky bylo přemlouvání :)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

tak se přemlouvej já už na kuchyň nejdu tam už mi svítí moc

In reply to by kristinka28

Kristi mě se taky nechtělo musela jsem se k tomu dokopat ale když budou ty velikonoce tak se nadalo nic dělat vždy jsem to na ně měla hotové tak jsem si řekla že i letos a je lepší to mít než to pak dělat třeba za měsíc to už budu na rozsypání to by se mi do toho nechtělo vůbec

Sikulka :-) a ty naschvali s pocasim znam. My treba vzdy kdyz umyjeme auticko, tak ten vecer jeste leje jako z konve :-)

In reply to by Veerca111

no počí ještě poručit neumíme to je pravda tak se mu musíme podřídit. co jak jsi se měla za tu dobu co jsem tu chyběla?? bříško zase zlobí že se chystáš zítra jet? prohlídku máš až v pátek nebo se pletu?

In reply to by sisina

jj mam ji az v patek, ale pani dr rikala ze kdyby cokoliv tak mam radsi prijet, tak jsem rikala muzikovi, ze pokud brisko bude i dnes v noci zlobit tak rano pojedeme, je to jistota. Nebo myslis ze mam pockat do patku? Ja si zapla dvd a koukam na film, a cekala jsem az dorazis. :-)

In reply to by Veerca111

třeba si jen myslíš že budeš plašit a ono už to bude necháme se překvapit ;) já jsem taky neměla kdovíjaké bolesti mě jen dvakrát či třikrát sině píchlo a už měl Martin hlavičku venku :s: :s: :s: :00:
hlavně dej pak vědět aby jsme se nestrachovali

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka