maminky co dáváte ke svačině cca 1roč.dětem?

13.11.2010

my to máme krapánek obráceně, dopoledne jogurt s ovocem a odpoledne jsem kojila a pak dávala ovocnou přesnídávku, jenže ty jsou šíleně drahé a když jsem prckovi nastrouhala jablko, bylo to děsně kyselý, jedině do jogurtu, ten má ale zase dopoledne..poradíte něco, babány po těch má zácpu a hrušky většinou jsou na odpolední sváču děsně vodový,co třeba chlebík, to pak zase bude chybět ovoce,,mm, no jo my jsme strašně tabulkový :-))))

Kliknutím vložíte smajlíky:

No my teda dáváme pořád odpoledne k sváče přesnídávku malé je 2,5roku. A pokud jsou pro vás drahé tak udělej domácí... na netu budou určitě recepty... Moje babička pro svá pravnoučata nadělala domací přesnídávky ze zahrádky (jablka, hrušky, švestky,...)
My dodržujeme pravidlo 5*denně (zdravá 5) 5*denně ovoce nebo zeleninu. Dodržuju to i já, s malou obě milujeme ovoce a zeleninu, takže nám to problémy nedělá.

mrkněte na http://aukro.cz/show_user_auctions.php?uid=7531020 vše od 1,- konec zítra

TAK KDYŽ SE ŘÍDÍŠ přesně podle tabulek tak se pak nediv že pomalu nemáte ani co jíst :-D my teda podle nich nikdy nejeli..na svačinu má třeba bebe brumíky, kukuřičný křupky s pomazánkovým máslem, chleba se sýrem nebo šunkou, tvarohovej koláč, koblihu, apod..prostě skoro vše...a jíme to tak asi od 9 měsíců. a ovoce všelijaký, dneska třeba kiwi, někdy třeba jen rajče si dá na svačinu, chleba s marmeládou je tež dobrý...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka