stahovací kalhotky po porodu

12.11.2010

Bré jitro, holčiny. :)

Zrovinka si dělám seznam co ssebou do porodnice a pak bych chtěla dneska uskutečnit nákup. Jenže teď nevím..., narazila jsem na bod: stahovací kalhotky po porodu.
A tak mě napadlo se Vás zeptat, jestli si je taky pořizujete nebo už s nimi třeba máte nějakou zkušenost. Kde jste je kupovaly, za kolik a od kdy jste je nosily.
Díky Vám za poradu. :-)
Ahoj a hezký pátek.

PS: Dneska už 36. týden... jupííí :\x:

Kliknutím vložíte smajlíky:

já jsem je nosila když se malá narodila hned když mě pustili z nemocnice, aby se mi děloha hezky stáhla. Kupovala jsem je v nemocnici . Byly to klasické pevnější silonky s ustřiženýma nohavicema. Tehdy( v roce 2007) stály asi 150KČ. Koupila jsem si menší, aby to mělo smysl, ale z počátku to trochu bolelo, jak to ztahovalo. Nosila jsem je celé 6-ti nedělí, ale za to vysledek byl super, bříško úplně splasklo. Nyní je mám už taky koupeny, ikdyž rodím až v březnu:-).

In reply to by Brázdilová

Jé, tak to je paráda.
Tak to já taky zavítám do zdravotních potřeb.
A i ta cena mě teda mile překvapila. Až se divím.
No, jen teda nevím s tou velikostí.
Snad mi tam někdo poradí.
A Tobě moc děkuju za zkušenost. :-)

In reply to by Dolores

protože je to zpočátku nepříjemné. měla jsem 2je jedny na den a druhé na noc. Možná je koupíš i někde v textilu. Já jsem měla před porodem vel S. a koupila jsem si vel. M. Švagrová je začala nosit až po měsíci, ale to je podle mě už pozdě, moc jí to nepomohlo.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka