Holky co si rády hrají s fotkama POMOOOC :)

11.11.2010

Potřebuju radu ohledně nějakého dobrého programu na úpravu fotek...všimla jsem se, že hodně z Vás má vždy černobílé fotografie s nějakým barevným prvkem a mě to nejde za boha udělat..a to mám moc dobrý program Zoner Photo Studio 13 ..a i straší Photo Studio 9... ale nemůžu na to přijít... poraďte mi prosím..děkuji moc..

HOlky vy jste zlatééé :) po nekonečném zkoušení mi moc pomohl návod od Adélky :) děkujuuu :) jakmile to nemám krůček za krokem jak pro vola, tak jsem bez šance :D

In reply to by Calanthe

Budu to psát z hlavy, tak doufám, že to nepoteentím :-D
Otevři si fotku kterou chceš upravit, v okně s nástroji klikni na ikonku lasa nebo nůžek a pomocí myši klikej po okraji předmětu, který má zůstat barevný, až ho objedeš, tak klikni doprostřed něj a měl by začít okraj jakoby blikat. Pak dej nahoře v liště Vybrat a dole je tam Uložit do kanálu, pak klikni na Vybrat a Vše a jak se ti otevřelo okýnko s těmi kanály, tak na ten malinký obrázek klini pravým tlačítkem myši a dej Ubrat z výběru. Měl by ti blikat okraj fotky a i ten vybraný předmět. Pak stiskni Ctrl + L Otevře se okno Pozadí, tak zasi klikni na ten malinký obrázek, řádek by měl být modrý, jakože je aktivní pozadí. Pak dej Barvy a Odbarvit a pozadí se ti odbarví a vybraný předmět zůstane barevný. Pak už jen staí zavřít malá okýnka, dát Vybrat a Nic a Soubor Uložit jako a pozor, ulož to jako JPG!!! Tak snad jsem to napsala správně.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky