kyčle

11.11.2010

Ahoj maminky,
tak jsme včera byli s Eliškou na kontrole s kyčlema v 6 týdnech a musíme balit ještě do látkové pleny. Jsem z toho docela smutná...moc mi tam toho neřekli a jen mi sestra v rychlosti ukázala jak davát plenu. Dlouho jsme čekali než dorazí doktor...když přišel bylo nás v čekárně už kolem osmi miminek...a řekl, že za pět minut jsme venku...taky, že jo...ani mě nepustil ke slovu, abych se na všechno přeptala. Holky kdo s tím máte zkušenosti? Jak správně miminka balit...zda dávat jen jednu plenu nebo dvě..a jak dlouho se dětičky asi balí?
Malá od té doby co má plenu brečí...nemůže pořádně hýbat nožičkama a tak se nevyprdí. Vždy, když ji rozbalím tak je šťastná a prdí :€s€:
Moc děkuji za všechny informace..Mějte se moc krásně :€s€:

Lobkova (neověřeno)

Ahojky nám kontrolovaly kyčle už v porodnici a nic mi neříkali..teď nás čeká první kontrola co jsme doma až ve dvou měsících ale já látkuju tak malý má široké balení pořád :///: tak snad to budedobré uvidíme..má prdelku jak Ferda mravenec takže jestli by jsme měli ještě něco přidat tak ho neoblíknu a on se nehne :O

Háčku, my byli na kontrole kyčlí v pondělí a taky to prý není ještě tak jak to má být, tak máme taky další plínku - široké balení.
Já dávám normálně papírovou - do ní látkovou (proto hodně peru) a normálně dám na dupku. Takže v papírové je látková na kterou čůrá. No a pak dám mezi nožičky ještě látkovou (ta zůstane čistá, protože je na té papírové po dupačkama). Sice to nedrží nějak extra, ale mezi nožičkama ji má a to je hlavní. Nic nevážu. Tak snad to nevadí. Kontrola opět za 3 týdny. Tak uvidíme. Snad to bude už ok. Ale nějak se tím neznepokojuju. Jo a tu druhou látkovou plínku nedávám když jdem ven. Bych Kubíka neoblíkla.

me prijde,ze v sesti tydnech davaji siroke baleni vsem-preventivne-takze neveš hlavu,my uz mame za sebou 2 kontroly a na te druhe uz vetsine mamin oznamili,ze balit nemusi.Jinak davaji se latkove pleny-2 a ta treti je na uvazani,aby ty dve drzeli. Jde to tezko popsat, nejlepsi je,kdyz Ti to ukaze mamka nebo tchyne,ty maji zkusenosti-chce to proste videt. Nebo obvodni doktorka si myslim,ze by Ti to taky ukazala( prip. její zdrav.sestra). Ja jsem se na to doktora na kyčlích ptala a stejně jsem to moc nepochopila,až jak mi to tchyně ukazovala-dvakrat přehnout,dát ty dvě plínky kousek za sebe,aby mimi netlacil ten okraj,pak mezi nožky a do pasu dát tu třetí,aby to nepadalo. Jinak my jsme měli nález na levé II A,takže někdy jsem během dne vynechala,aby měl malý možnost pohybu. Čeká nás ještě jedna kontrola,tak jsem zvědavá.Pa

Ahojky, myslím, že vůbec nemusíš být smutná, dětem to kolikrát vadí o hodně míň než nám rodičům ;) a široké balení není špatné, to je spíš jen taková prevence. Trošku tě zkusím uklidnit. Naše Verunka bude mít 10 měsíců, 5 měsíců nosila řemínky, pak byla naložena na trakci ( zavěšení za nožičky) na 3 týdny, mezitím sádra, magnetická rezonance, pak znovu trakce na 2 týdny, sádra na 3 měsíce, teď má strojek, no ale nepomohlo, takže po novém roce operace levého kyčle, 3 měsíce sádra, strojek, pak pravý kyčel, sádra, strojek... takže bych opravdu 100% brala to široké balení ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka